ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ουκρανία: Άγριο ξύλο στην τηλεόραση μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου πολιτικού – Δείτε βίντεο

 

O δημοσιογράφος γρονθοκόπησε τον φιλορώσο πολιτικό όταν αρνήθηκε βα καταδικάσει τον Πούτιν - Παρενέβησαν στην κουβέντα ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην πρωθυπουργός που ζήτησαν να σταματήσει το επεισόδιο. 
 
Απίστευτος καβγάς και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση εκτυλίχθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο της Ουκρανίας, όταν ένας δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό, που δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

 
Ο δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον φιλορώσο πολιτικό και μετά προχώρησε σε κεφαλοκλείδωμα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.
 
Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις κινήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

 
Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί ανταπέδωσε την γροθιά και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.


Ο Σούφριτς ρωτήθηκε εάν ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι που ας αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας». Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο επέκρινε την απάντησή του κάνοντας λόγο για «Ρώσο πράκτορα στο στούντιο».
protothema.gr

Διαβάστε επίσης

 Απίστευτο βίντεο μέσα από το κοκπιτ: Η προσγείωση θηριώδους αεροσκάφους στο Χίθροου εν μέσω θυελλωδών ανέμωνΚόσμος

Viral έγιναν τα απίστευτα πλάνα από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους που προσγειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας Eunice στο Χίθροου, χθες. Ο κυβερνήτης του Boeing 777 τ...

Ουκρανία: Κόλαση βομβαρδισμών στο Ντονέτσκ – «Όσοι μπορείτε να πιάσετε όπλο καταταχτείτε»Κόσμος

Απανωτοί βομβαρδισμοί πέφτουν σε κεντρικούς, βόρειους και δυτικούς τομείς του Ντονέτσκ, με την κατάσταση στην  Ουκρανία  να γίνεται όλο και χειρότερη. Σύμφωνα με αναφορές από διεθν...

Κομισιόν: Στα ύψη οι τιμές ενέργειας μέχρι το 2023- Ανατρέπονται τα σενάρια για "παροδικό φαινόμενο"Κόσμος

Οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας θα «παραμείνουν υψηλές και ασταθείς τουλάχιστον μέχρι το 2023», σύμφωνα με μακροπρόθεσμες προβλέψεις που αναφέρονται σε προ...

Αρχειακό έγγραφο  επιβεβαιώνει την άποψη της Ρωσίας για την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικάΚόσμος

Για δεκαετίες, η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά παραβίασε τις δεσμεύσεις της Δύσης μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Τώρα βγήκε στην επιφάνεια ...