ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο βίντεο μέσα από το κοκπιτ: Η προσγείωση θηριώδους αεροσκάφους στο Χίθροου εν μέσω θυελλωδών ανέμων

Viral έγιναν τα απίστευτα πλάνα από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους που προσγειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας Eunice στο Χίθροου, χθες.

Ο κυβερνήτης του Boeing 777 της Qatar Airways Χαλίφα αλ Θάνι είχε εγκαταστήσει μια κάμερα στο πιλοτήριό του πριν από την άφιξή του στο Χίθροου, η οποία κατέγραφε τις κινήσεις του προσπαθούσε να ευθυγραμμίσει το αεροσκάφος με τον αεροδιάδρομο.


Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Ντέιμον Χιλ σχολίασε τα πλάνα από το κόκ πιτ του αεροσκάφους γράφοντας: «Αυτό απαιτεί τον σεβασμό μας».


Δεκάδες αεροσκάφη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις προσεγγίσεις τους στο Χίθροου χθες επειδή οι ριπές του ανέμου υπερέβαιναν τα ασφαλή επίπεδα - γεγονός που καθιστά το υλικό της Jet TV, του καναλιού στο Youtube που επί 8 ώρες χθες έκανε live μεταδόσεις από τις προσγειώσεις στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, απολύτως συναρπαστικό.

Από το εσωτερικό του πιλοτηρίου, τα πλάνα δείχνουν τον κυβερνήτη Αλ Θάνι με το ένα χέρι στο χειριστήριο και το άλλο σταθερά στο μοχλό του τεράστιου αεροσκάφους.


Ο κυβερνήτης Al Thani ήταν αναγκασμένος να κάνει συνεχείς προσαρμογές, καθώς προσέγγιζε το αεροδρόμιο κινούσε γρήγορα τον μοχλό για να αντιμετωπίσει τους ριπές του αέρα.

Καθώς το τζετ έκανε την προσέγγισή του, ο συγκυβερνήτης του Αλ Θάνι παρακολουθούσε τα όργανα, ενώ ο ίδιος κοιτούσε διαερκώς έξω από το πιλοτήριο και στον διάδρομο προσγείωσης.

Οι viral ζωντανές μεταδόσεις προσγειώσεων από το Χίθροου
Το κανάλι “Big Jet TV” στο Youtube κατέγραψε συνοδεία σχολιασμού τις απογειώσεις και προσγειώσεις αεροπλάνων χθες το Χίθροου για περίπου 8 ώρες, τραβώντας το ενδιαφέρον καθώς το θέαμα των αεροσκαφών που επιχειρούσαν προσέγγιση στο Χίθροου ενώ φυσούσαν πανίσχυροι άνεμοι λόγω της κακοκαιρίας «Γιούνις», ήταν πράγματι συναρπαστικό.

Τα αεροπλάνα φαίνονταν στο βίντεο να πετούν εν μέσω των θυελλωδών ανέμων σε συγκλονιστικά πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: Κόλαση βομβαρδισμών στο Ντονέτσκ – «Όσοι μπορείτε να πιάσετε όπλο καταταχτείτε»Κόσμος

Απανωτοί βομβαρδισμοί πέφτουν σε κεντρικούς, βόρειους και δυτικούς τομείς του Ντονέτσκ, με την κατάσταση στην  Ουκρανία  να γίνεται όλο και χειρότερη. Σύμφωνα με αναφορές από διεθν...

Κομισιόν: Στα ύψη οι τιμές ενέργειας μέχρι το 2023- Ανατρέπονται τα σενάρια για "παροδικό φαινόμενο"Κόσμος

Οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας θα «παραμείνουν υψηλές και ασταθείς τουλάχιστον μέχρι το 2023», σύμφωνα με μακροπρόθεσμες προβλέψεις που αναφέρονται σε προ...

Αρχειακό έγγραφο  επιβεβαιώνει την άποψη της Ρωσίας για την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικάΚόσμος

Για δεκαετίες, η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά παραβίασε τις δεσμεύσεις της Δύσης μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Τώρα βγήκε στην επιφάνεια ...

Βρετανία-partygate: Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στα ερωτήματα της αστυνομίαςΚόσμος

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον απάντησε στο ερωτηματολόγιο που του εστάλη από την αστυνομία του Λονδίνου στο πλαίσιο της έρευνας για τις συναθροίσεις στην Ντάουνινγκ Στριτ ...