«Μια ‘πολυδιαφημισμένη δικογραφία’ ακόμη αποδείχθηκε ‘άνθρακες’, καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν» ανέφερε σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων.

«Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν ‘συνεργασίας’ ποινικών – τρομοκρατών ‘επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.’ αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών» δήλωσε, προσθέτοντας «Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

Τι υποστήριξε στην απολογία του το πρώην ηγετικό στέλεχος των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Αντίθετα, στη φυλακή οδηγείται το πρώην ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσια των πυρήνων της φωτιάς», καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών κι ενός μήνα για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση. Από το δικαστήριο απορρίφθηκε αίτημά του για αναβολή της δίκης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν η σύζυγός του και ένας αστυνομικός.