Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι δυο εστιατόρια της Ύδρας δέχτηκαν κριτική για τα πιάτα τους από τον γευσιγνώστη Πάνο Δεληγιάννη. Ο γευσιγνώστης που έχει στις "αποσκευές" του ...
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Ικανοποιημένοι πάντως οι εκπρόσωποι του χώρου, ελπίζουν σε σταδιακό «ξεθάρρεμα» των πελατών και λόγω καλοκαιριού Την ώρα που ο χώρος της γαστρονομίας στην Ελλάδα αναμένει με αγων...
Τα σημερινά νηστίσιμα έχουν καταβολές από την αρχαία Ελλάδα, καθώς και τότε έτρωγαν μαλάκια με πλιγούρι, κριθάρι ή ξηρούς καρπούς. Σουπιές με το μελάνι τους και ξύδι, σαλιγκάρια ...
Την ανάγκη ενίσχυσης του γαστρονομικού τουρισμού στην Αττική που αποτελεί ένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, εγκαινιάζοντας τ...
Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, με μεγάλη χαρά προσκαλεί Παραγωγο...
[caption id="attachment_39908" align="alignnone" width="628"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]Oι σύγχρονες και διαρκώς αναβαθμιζόμενες χρήσεις του διαδικτύου και ιδιαίτερα αυτές τω...
Αρθρο του προέδρου του ΕΟΤ Χρήστου Πάλλη: Η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και δημοφιλείς τουριστικού προορισμούς για θερινές διακοπές στη διεθνή του...
Με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, εξελίσσεται το 3ο Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα. Η επίσημη τε...