ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εικονική Πραγματικότητα στην έκθεση GREEKPANORAMA - Ο Εναλλακτικός Τουρισμός μέσα από VirtualReality εμπειρίες!

Η έκθεση GREEKPANORAMA– AlternativeTourism&Gastronomy (www.greekpanorama.gr) που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 14-16 Νοεμβρίου 2019,θα παρουσιάσει μία ειδική ενότητα Εικονικής Πραγματικότητας (VRVISITGREECE) όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν»σε ιδιαίτερους και μοναδικούς προορισμούς της χώρας, και να «ζήσουν» εμπειρικά εναλλακτικές δραστηριότητες όπως biking, rafting, trekkingκαι πολλά άλλα!

Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας, NorthEvents, είναι οι επισκέπτες να «νιώσουν» δυνατές εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή – για πρώτη φορά – με την τεχνολογία virtualrealityκαι να απολαύσουν ένα ζωντανό «ταξίδι» εμπειριών και εικόνων.

Η NorthEvents, σε συνεργασία με την FutureNeed, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και δημιουργίας Videoεικονικής πραγματικότητας από το 2017, έχοντας στο πελατολόγιό της σημαντικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα όπως και επιχειρήσεις.

 

 

Φιλοδοξία της εταιρίας είναι η ενότητα VRVISITGREECE στην έκθεση GREEKPANORAMAνα φέρει την τεχνολογία VirtualRealityπιο κοντά στον δυνητικό επισκέπτη και να γίνει εργαλείο στην επικοινωνία των τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών.

Η τεχνολογία VR, ως ένα πολύ αποτελεσματικό και ελκυστικό εργαλείο μάρκετινγκ, ήδη εφαρμόζεται από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τουρισμού και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο: TUI, ThomasCook, MarriottHotels,  BestWestern, Lufthansa, Etihad, Qantas, Finnair,  Expedia, DisneyWorldThemePark, VirginHolidays,  TourismAustralia,  TourismSouthAfrica κα.

Η GREEKPANORAMA τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων& Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία NorthEvents, με πολύχρονη εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού ARGOTRAVELως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με HostedBuyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση.  Στρατηγικός συνεργάτης του Forumκαι των B2BΣυναντήσεων είναι και η AlphaMarketing.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Διοργάνωση NorthEvents

Τηλέφωνα Επικοινωνίας NorthEvents για την Ελλάδα: 210 9713 281, 210 9734859

Email: info@greekpanorama.gr, Website: www.greekpanorama.gr

Διαβάστε επίσης

Χάρης Θεοχάρης - Μάνος Κόνσολας: Η νέα ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και οι στόχοι τηςΕλλάδα

Έχοντας περάσει πλέον στη φάση της ωριμότητας, ο Χάρης Θεοχάρης θα κληθεί να ανταποκριθεί στα νέα ζητούμενα για τον κλάδο -φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, φορολογικό πλαίσιο και διαχ...

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) στην Έκθεση GREEKPANORAMA στο Ζάππειο για τον Εναλλακτικό ΤουρισμόΕλλάδα

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) παρέχει την αιγίδα του και συμμετέχει στην 1η Έκθεση GREEKPANORAMA www.greekpanorama.gr για τον Εναλλακτικό Τουρισμό, στο Ζάππειο Μ...

Εκδήλωση του ΕΟΤ για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Μεγάλη ΒρετανίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το αναβαθμισμένο ελληνικό τουριστικό προϊόν στους τομείς του τουρισμού πολυτελείας, του θαλάσσιου τουρισμού και του sailing παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Λονδίνο, σε ει...

O τουρισμός πολυτελείας, πυλώνας ανάπτυξης και επενδύσεων στην ΕλλάδαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στον τουρισμό πολυτελείας ως πυλώνα ανάπτυξης και επενδύσεων στην Ελλάδα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας στον χαιρετισμό του προς τους 3...