ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

AirHelp Score 2019: Ακόμη μία σημαντική παγκόσμια διάκριση για το «Ελ. Βενιζέλος»

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατάκτησε ακόμη μία σημαντική διάκριση μπαίνοντας για ακόμα μία φορά στη λίστα Airhelp Score 2019 με τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως!

Tο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατάφερε να βρίσκεται στα πρώτα τρία αεροδρόμια της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ετήσιου AirHelp Score. Η συγκεκριμένη κατάταξη αξιολογεί παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια.

Σε σχετική ανακοίνωση της, η AirHelp, που είναι μία εταιρεία για τα δικαιώματα των επιβατών, μιλάει για το πώς κατόρθωσε ακόμη μία φορά ο διεθνής μας αερολιμένας να βρίσκεται μέσα στα τρία καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως. Η επίδοση του 8,38, ανάμεσα σε 132 αεροδρόμια που αναλύθηκαν.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» σκόραρε συγκεκριμένα:

  • 8,1 στην ακρίβεια των πτήσεων,
  • 9,0 στην ποιότητα υπηρεσιών και
  • 8,7 στην ποιότητα των εμπορικών υπηρεσιών

Όσον αφορά την υπόλοιπη κατάταξη, οι ταξιδιώτες απόλαυσαν την καλύτερη εμπειρία στο αεροδρόμιο Hamad International Airport, δίνοντας του και φέτος την πρώτη θέση. Ενώ, δεύτερο είναι το Tokyo Haneda International Airport!

Το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν, το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ και το αεροδρόμιο Πορτέλα της Λισαβόνας κατατάχθηκαν στις κατώτατες θέσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αεροδρόμια αξιολογήθηκαν βάσει της απόδοσης στους τομείς της ποιότητας υπηρεσιών, των τροφίμων και των επιλογών καταστημάτων.

Η επιλογή των 132 αεροδρομίων που αξιολογήθηκαν έγινε με βάση τα πιο πολυσύχναστα και πιο γνωστά αεροδρόμια του κόσμου. Ενώ αποκλείστηκαν εκείνα για τα οποία δεν μπόρεσαν να συλλεχθούν στοιχεία. Το διάστημα που εξετάστηκαν τα συγκεκριμένα αεροδρόμια είναι μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2018 και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε επίσης

Η Le Figaro προβάλλει την «Αιώνια Αθήνα» - Aφιέρωμα 160 σελίδων με τη συνεργασία του ΕΟΤΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μεγάλο αφιέρωμα στην Αθήνα παρουσίασε η εφημερίδα Le Figaro, σε συνέχεια ενεργειών του ΕΟΤ. Το ειδικό αφιερωματικό τεύχος 160 σελίδων με τίτλο «Αιώνια Αθήνα» («Athenes Eternelle») ...

Γιατί ο τουρισμός στο μέλλον θα έχει μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια οικονομίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ταχύτερα από ό,τι αναπτύχθηκε η βιομηχανία του software τα τελευταία 10-15 χρόνια, αναπτύσσεται ο τουρισμός παγκοσμίως σε όρους δημιουργίας θέσεων εργασίας, κι η τάση αυτή εκτιμάτα...

Πώς θα κερδηθεί το στοίχημα της προώθησης του οινοτουρισμού στην ΕλλάδαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια νέα συνεργασία για την προώθηση του Οινοτουρισμού στην Ελλάδα σχεδιάζεται για το προσεχές διάστημα, βάζοντας τις βάσεις για μια μόνιμη συμμαχία στον χώρο. Όπως αναφέρεται σε σχ...

Αύξηση 7,5% στις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στα ελληνικά λιμάνιαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Ολο αυτό το διάστημα, το υπουργείο Ναυτιλίας έχει επιλύσει προβλήματα στον κλάδο της κρουαζιέρας και θέλουμε να χαράξουμε μία καλύτερη και βελτιωμένη στρατηγική, προκειμένου να πρ...