Δρομολόγια πλοίων
image description

Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΝ στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας [εικόνες]

 

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ, ο αντιναύαρχος Πετράκης ενημερώθηκε από τον διοικητή αρχιπλοίαρχο Π. Δημητρόγλου για τις υποδομές, τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και την πρόοδο των εργασιών συντήρησης και επισκευής των μονάδων σε ακινησία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο αρχηγός ΓΕΝ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του Ναυστάθμου ενώ εξήρε την προσπάθεια αλλά και την ουσιαστική συμβολή τους στην υποστήριξη της πρόσφατης επιχειρησιακής δραστηριότητας του Πολεμικού Ναυτικού. Τον αρχηγό ΓΕΝ συνόδευσε ο αντιναύαρχος Γ. Ν. Μπαμπλένης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: iefimerida.gr /

          limenikanea.gr


 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΝαυτιλία

  Του Αντώνη Τσιμπλάκη Στην «αφετηρία» βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι για τα ναυπηγεία  Σκαραμαγκά , μετά το   μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκ...

image descriptionΝαυτιλία

  Στις σύγχρονες προκλήσεις της ελληνικής και παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας αναφέρεται εκτενώς η Ετήσια Έκθεση 2019-2020 της  Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών , που δημοσιοποιήθηκε νωρί...