ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Τ. Μούγιου "Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας - Μεθάνων"

Ακόμη 5 υποψήφιους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος, με τον συνδυασμό του "Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας - Μεθάνων". Με τους 5 αυτούς συμβούλους, ο κ. Μούγιος έχει ήδη ανακοινώσει 30 συνεργάτες του μέχρι σήμερα. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου και τα βιογραφικά των υποψηφίων: 
 
 
 
Αγαπημένοι μου συμπολίτες,
η παράταξη μας εμπλουτίζεται συνεχώς με πρόσωπα τα οποία διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για προσφορά στα κοινά με αγάπη και αφοσίωση στην υπηρεσία σας.
Σήμερα είναι τιμή μου να παρουσιάσω ακόμη 5 συμπολίτες μας, που τάσσονται μαζί μας, γιατί πιστεύουν βαθιά ότι είναι καιρός να αλλάξει η αντίληψη για τα κοινά και το Δήμο μας.
Που θέλουν έναν Δήμο ανοιχτό και σύγχρονο, ένα Δήμο που δεν θα δημιουργεί υποχρεώσεις εξαργυρώσιμες σε ψήφους.
Πιστεύουμε ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετεί τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον, αυτή είναι η δουλειά του, αυτός ο προορισμός του.
Αυτή τη διαχρονική νοοτροπία που θέλουμε να εμπνεύσουμε με τον αγώνα μας. Ώστε όλοι να είμαστε περήφανοι και συμμέτοχοι στο έργο και στις επιτυχίες του Δήμου μας και όχι να είμαστε «υποτελείς σε μικρό-εξουσίες». Διότι ο Δήμος είναι το σπίτι μας και οι άρχοντες του σπιτιού αυτού είμαστε εμείς όλοι !
 
 
ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ ΑΝΝΑ
Η Καναβάρου Άννα, γεννηθείσα το 1990, κατάγεται από την Καλλονή όπου και διαμένει μόνιμα με τον σύζυγό της Κοντογιάννη Βασίλη και τα τέσσερα παιδιά τους. Έχει αποφοίτησε από το Αθλητικό Λύκειο Πόρου.
Όραμά της αποτελεί η ανάδειξη του τόπου μας και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών με στόχο την διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους κατοίκους του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και κυρίως για τα νέα παιδιά.
 
 
 
ΛΕΒΕΙΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γεώργιος Λεβειδιώτης του Σταύρου γεννήθηκε στην Αργολίδα στις 9/1/70. Είναι παντρεμένος με την Τσάκωνα Κατερίνα έχοντας αποκτήσει μια κόρη την Αγγελική. Την τελευταία δεκαετία ζει μόνιμα στην Αγία Ελένη. Υπήρξε Ιδιωτικός Υπάλληλος σε τεχνική εταιρεία, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την μελισσοκομία.
Η θέλησή του για προσφορά στο κοινό καλό και ο στόχος του για αναβάθμιση του τόπου μας, κυρίως της Αγίας Ελένης, τον οδήγησαν στην συμμετοχή του με τον συνδυασμό μας.
 
 
ΛΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ο Αντώνης Λούκος, του Ιωάννη Λούκου και της Σταματίνας Χριστοδούλου, γεννήθηκε στις 20/6/1989 και κατάγεται από τον Γαλατά Τροιζηνίας. Σπούδασε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο και από το πέρας των σπουδών του έως και σήμερα εργάζεται σε ποντοπόρα πλοία ως Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού. Η αγάπη του για τον αθλητισμό αντικατοπτρίζεται από τις προσπάθειες που καταβάλει συμβάλλοντας, όσο δύναται, στην ενασχόληση των νέων με αυτόν, όντας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Τροιζηνιακού από το 2012. Στόχος του, ακόμη, είναι η ανάπτυξη του τουρισμού για την εξέλιξη του Δήμου μας δίνοντας, κυρίως, έμφαση στον θαλάσσιο τουρισμό λόγω της πολυετούς εμπειρίας του σε κρουαζιερόπλοια κατά το παρελθόν.
 
 
ΜΟΥΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Μούγιος Γιώργος, του Ευαγγέλου και της Παρασκευής, γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1984 στην Κόρινθο. Έως και την ηλικία των 10 ετών κατοικούσε με την οικογένειά του στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας.
Τελείωσε το τεχνικό λύκειο στην Αθήνα με ειδικότητα ψυκτικού και από τότε ανελλιπώς εξάσκησε το επάγγελμα του μέχρι το 2021 στην Αθήνα.
Από το 2021 και έπειτα κατάφερε να πετύχει έναν από τους στόχους του, που ήταν και η μεγάλη του επιθυμία, να επαναπατριστεί στον αγαπημένο του τόπο, όπου έζησε και τα παιδικά του χρόνια.
Σήμερα διαμείνει πλέον μόνιμα στην Αγία Ελένη εξασκώντας το επάγγελμα του.
Στόχος του με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό μας είναι να συμβάλει στην λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών του, καθώς και στην βελτίωση της ποιότητας της διαμονής των συμπατριωτών του ειδικά στην ορεινή Τροιζηνία.
 
 
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Μπουρίκας Παναγιώτης, γιος του Κωνσταντίνου και της Χρυσούλας, γεννημένος στις 24/11/1981 μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Τροιζήνα. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Πόρου ακολουθώντας σπουδές στο ΙΕΚ Λογιστικής στην Αθήνα. Παράλληλα, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην Α.Ο. Χαλκιδόνος (Α΄ Εθνική) νυν Ατρόμητος Αθηνών , στον Α.Π.Ο. Φωστήρα Ταύρου, στον Άγιο Δημήτριο και στο Χαϊδάρι (Γ’ Εθνική). Ωστόσο, την παρθενική του εμφάνιση έκανε στην ομάδα του Θησέα, μια ομάδα που ήταν δεμένος συναισθηματικά λόγω της στενής σχέσης με τον τόπο καταγωγής του.
Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε στην ολοκλήρωση του ΙΕΚ Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Σήμερα έχει αναλάβει την θέση του προπονητή στις Ακαδημίες του Τροιζηνιακού προπονώντας τους νέους του τόπου μας.
Στόχος του αποτελεί η μύηση όλων των νέων στον αθλητισμό και η ανάδειξη εν γένει του δήμου μας.

Διαβάστε επίσης

Δέσποινα Μπιστίνα: "Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί ως εγγύηση ανάμεσα στην αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ"ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το εκλογικό σώμα του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν "δικούς τους" πολιτευτές, που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτ...

Μέθανα: Δεκάδες πιστοί γιόρτασαν στο μοναδικό εκκλησάκι της "Κρασοπαναγιάς" ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο απόκρημνο και θρυλικό εκκλησάκι της "Κρασοπαναγιάς" στη χερσόνησο των Μεθάνων. ...

Τροιζηνιακός: Με επιτυχία ο ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στην Βαλέρια - Δείτε το ποσό που συγκεντρώθηκε ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Πόρος και η Τροιζηνία μαζί στον μεγάλο αγώνα για την Βαλέρια. Από τον Α.Σ. Τροιζηνιακό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης προς...

O Κώστας Κατσαφάδος για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου ΤροιζήνοςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Η 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου εισηγήθηκε τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.), με έδρα την κοινότητα Τροιζήνος της Δημοτικής Ενότητας Τροιζήνος, του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνω...

Τροιζηνία - Μέθανα: Αναπτύσσεται η Ηλεκτροκίνηση και θέτονται οι βάσεις για Δημοτική Συγκοινωνία ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, ο Δήμαρχος κ. Σωτήριος Αθ. Σούχλας υπέγραψε τη σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων και του Ταμείου Παρακαταθηκών και ...

Τροιζηνία - Μέθανα: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Σωτήρη Σούχλα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τους πρώτους 8 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήρης Σούχλας.    Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Σούχλα:    "Αγαπη...

Τροιζηνία: Υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 ο Γιάννης Γκούμας - Δείτε ποιοι άλλοι Τροιζήνιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τρείς Τροιζήνιοι έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους στην Α' Πειραιώς και Νήσων, με τρία διαφορετικά κόμματα, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  Πρόκειται για τον Πέτρο Μούγιο, ο οπ...

Τροιζηνία - Μέθανα: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τον δήμο ο Σωτήριος Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με την ακόλουθη δήλωση, ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Οκτωβρίου, ο σημερινός Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήριος Σούχλας:    "Αγαπητές Συνδημότισσ...