ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στις Σπέτσες η Ευγενία Φραγγιά με 60,85%: Σε κάθε πρόβλημα που ζητά λύση θα είμαι πάντα μπροστά!

Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στο ιστορικό νησί των Σπετσών η Ευγενία Φραγγιά, Αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια μέχρι τώρα του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Λυράκη, συγκέντρωσε χθες με τον συνδυασμό της “Βήματα Μπροστά για τις Σπέτσες” ποσοστό 60,85% έναντι του Ευάγγελου Κονταξάκη, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Ορίζοντες” με 39,15%.

 

Μαχητική Σπετσιώτισσα η Ευγενία Φραγγιά, εκπαιδευτικός, μητέρα δύο μικρών παιδιών, από τη θέση της στο Δήμο  έδωσε εξαιρετικά διαπιστευτήρια  ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και πρόληψης, στη δημιουργία και λειτουργία των πρότυπων Δημοτικών Κοινωνικών Δομών, στη συνεργασία των φορέων του νησιού σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και σε πολλούς άλλους τομείς.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τις Σπέτσες και τους κατοίκους τους και η ακούραστη δράση της επιβραβεύτηκαν με την μεγάλη στήριξη των συμπολιτών της και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν για τη συλλογική συνέχιση του έργου της.

 

“Ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας σε αυτή την συλλογική προσπάθεια” ήταν τα πρώτα λόγια της νέας Δημάρχου Σπετσών Ευγενίας Φραγγιά, η οποία με τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων έκανε τη δήλωση που ακολουθεί:

 

 

 

 

“Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες τις Σπετσιώτισσες και όλους τους Σπετσιώτες που μας εμπιστευτήκατε, μας στηρίξατε, μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας δώσατε μια καθαρή νίκη.

 

Την εντολή που λάβαμε θα την αξιοποιήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, πάντα με πνεύμα συνεργατικότητας και συνεννόησης για το καλό των ΣΠΕΤΣΩΝ.

 

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Βήματα Μπροστά Για Τις Σπέτσες”, τόσο αυτοί που εκλέχθηκαν, όσο και αυτοί που δεν κατάφεραν να εκλεγούν θα έχουν ενεργή θέση σε καθημερινή βάση, ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή το πρόγραμμα μας.

Δεν περισσεύει κανείς στην επίλυση των προβλημάτων, που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας!

 

Πιστεύοντας στη δύναμη της Ειρήνης και της Ομόνοιας οι Σπέτσες μας χρειάζονται όλους μαζί ενωμένους, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΆ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Η Νέα Δήμαρχος Σπετσών

Ευγενία Φραγγιά

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Στις Σπέτσες ο Κασσελάκης θα τρέξει στο Spetses Mini Marathon - "Είμαι εδώ για αποφόρτιση και προετοιμασία" (βίντεο)ΣΠΕΤΣΕΣ

Στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπίτσα στο εξοχικό του, βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.   Ο κ. Κασσελάκης αγαπάει τις...

ΑΡΜΑΤΑ 2023: Την Παναγία Αρμάτα γιόρτασαν σήμερα οι Σπέτσες (φωτογραφίες)ΣΠΕΤΣΕΣ

Την Παναγία Αρμάτα γιορτάζουν σήμερα οι Σπέτσες τιμώντας μαζί την ιστορική Ναυμαχία  της 8ης  Σεπτεμβρίου 1822   "Σήμερα το νησί μας γιορτάζει, σήμερα οι Σπέτσες τιμούν τους Ήρωες ...

ΑΡΜΑΤΑ 2023: Για πρώτη φορά φέτος η ιστορία των Σπετσών ανοίγει διάπλατα στους επισκέπτες - "ΑΡΜΑΤΑ OPEN HOUSE"ΣΠΕΤΣΕΣ

Για πρώτη φορά φέτος η ιστορία των Σπετσών ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της στους επισκέπτες του νησιού στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "ΑΡΜΑΤΑ 2023" ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμο...