ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου φίλων αρχαιολογίας “Χρήστος Φουρνιάδης”

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος φίλων αρχαιολογίας  "Χρήστος Φουρνιάδης". Η Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Ιουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής: 
Ο Σύλλογος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ, ΠΟΡΟΥ, ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ» σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 ώρα 11 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Χατζοπουλείου Βιβλιοθήκη.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 19 Ιουλίου την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα.
Το θέμα της ΓΣ είναι η πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών του συλλόγου για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να ψηφίσουν όλα τα οικονομικά ενήμερα μέλη. 
Μέχρι και τις 8 Ιουλίου ο σύλλογός μας θα δέχεται την εγγραφή νέων μελών τα οποία θα έχουν το δικαίωμα τόσο να ψηφίσουν όσο και να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές του Συλλόγου.  Για την πραγματοποίηση της εγγραφής απαιτείται γραπτή αίτησηστην οποία θα αναφέρονται α) τα πλήρη στοιχεία του αιτούντος (Ονοματεπώνυμο, Δ/νση, τηλέφωνα, email), β) την συμφωνία του με το καταστατικό του Συλλόγου και  γ) τα ονόματα 2 μελών του Συλλόγου μας τα οποία προτείνουν το νέο μέλος. Το κόστος ανέρχεται σε  25 ευρώ .  Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί ή να αποσταλεί ηλεκτρονικά σε ένα από τα κάτωθι μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής:
ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ ΖΩΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΑΚΡΗ ΔΕΚΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΙΝΕΤΤΑ
ΜΠΡΟΪΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Σας αποστέλλουμε συν/να το καταστατικό του συλλόγου και το σήμα μας το οποίο έχει επιμεληθεί η ΚΣΤ εφορία αρχαιοτήτων κες Στέλλα Χρυσουλάκη Δ/ντρια,  Μαρία Γιαννοπούλου Αρχαιολόγος του Αρχαιολογικού Μουσείου Πόρου και το οποίο είναι θέμα από παράσταση τροιζηνιακού νομίσματος των ελληνιστικών χρόνων από το Μόδι, με αρ. ευρ. 1386.

Διαβάστε επίσης

Tο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών  στην Περιφερειακή Ενότητα ΝήσωνΑΓΚΙΣΤΡΙ

Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές υπερτοπικής σημασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Το πρόγραμμα...

Askeli Restaurant: Η Μεσόγειος στο πιάτο…ΠΟΡΟΣ

Στο κοσµοπολίτικο Ασκέλι στον Πόρο, η αύρα της θάλασσας σε προκαλεί να ζήσεις το κάθε λεπτό ξεχωριστά. Να ικανοποιήσεις όλες σου τις αισθήσεις.Να αρπάξεις αχόρταγα οτιδήποτε σου πρ...

Γιορτή "Λεμονιάς" 2014 στον ΠόροΠΟΡΟΣ

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου Η "Ποριώτισσα" σας καλούν να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις της καθιερωμένης πλέον, "Γιορτής της Λεμ...