ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβολή στα θέματα δρομολόγησης πλοίων στο Σαρωνικό

Του Γ. Μπήτρου
Σύμφωνα με τις αποφάσεις  του τελευταίου Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε στις 12-2 -19 αναβλήθηκε ομόφωνα και ίσως θα συζητηθεί σε άλλη  συνεδρίαση του Συμβουλίου  το θέμα  της δρομολόγησης  του επιβατηγού πλοίου "Αγία Μαρίνα Αίγινας" στη γραμμή  Πειραιάς - Αγία Μαρίνα - Ύδρα. Μια  πρόταση  αρκετά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα που τελικά όμως δεν θα υλοποιηθεί άμεσα.
Επίσης  δεν συζητήθηκαν  καθόλου  τα θέματα  δρομολόγησης  επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων  στη  γραμμή Πειραιάς - Σουβάλα κάθε κατηγορίας και τύπου σύμφωνα με την επιθυμία  που εκδήλωσαν κάποιες  εταιρείες. Το πιθανότερο ίσως είναι να παραμείνει και φέτος η Σουβάλα  χωρίς  ακτοπλοϊκή σύνδεση με φέρυ- μπωτ.
  Οι  προθέσεις και οι προτάσεις  είναι καλές  αρκεί όμως  να υλοποιούνται. Ειδικότερα  για αυτή τη γραμμή που η επιβατική κίνηση είναι μεγάλη τους καλοκαιρινούς μήνες και  η δρομολόγηση οχηματαγωγού  θα ανακούφιζε κατά  πολύ και θα αποσυμφόριζε  το κεντρικό λιμάνι  της  Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Νέος Λιμενάρχης στην ΑίγιναΑίγινα

του Γ. Μπήτρου Ο Αιγινήτης Πλωτάρχης του Λιμενικού Σώματος κ. Φραγκούλης Αργύριος, είναι ο νέος Λιμενάρχης Αίγινας ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του τις επόμενες ημέρες. Ο Υποπ...

Παρουσίαση της «Ώρας ΣΥΝεργασίας» από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Φ. ΤζίτζηΑίγινα

Με το λογότυπο: «Ώρα ΣΥΝ εργασίας» που παρουσίασε στη χθεσινή επίσημη εκδήλωση για την υποψηφιότητά του για το Δημαρχιακό αξίωμα, κατεβαίνει στην αρένα του προεκλογικού αγώνα ο κ. ...