ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έληξε η 9η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας, με τραγούδια και βεγγαλικά

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, στις 9 το βράδυ ο Δήμαρχος Αίγινας Δ. Μούρτζης κηρύσσει την λήξη της μεγάλης Γιορτής του νησιού.

Στην κεντρική σκηνή ο Δήμαρχος κ. Δ. Μούρτζης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ.Ν. Οικονόμου, η πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής κ. Κ. Σαλπέα, εθελοντές, μέλη της Ο.Ε, ανθοδέσμες, αγκαλιές, φιλιά και χειροκροτήματα.

Συγχαίρουν και ευχαριστούν:  τους επισκέπτες, ονομαστικά έναν-έναν τα μέλη  της Οργανωτικής Επιτροπής και τους εθελοντές, τους χορηγούς και όσους άλλους θεωρούν ότι συνέβαλαν στην 9η Γιορτή.

Βραβεύουν και τιμούν, με ανθοδέσμη και κανάτι, την γηραιότερη αγρότισσα στην καλλιέργεια της φιστικιάς κ.Μαρία Λάκκου και την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή για την μεγάλη προσφορά της σε όλα τα Φεστιβάλ Φιστικιού.

Αμέσως μετά, λίγο πριν τις 10, ξεκινά η συναυλία με αιγινήτες μουσικούς σε ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Με ζωντανή μουσική, βεγγαλικά και το ζεϊμπέκικο του δημάρχου, κλείνει η 9η Γιορτή Φιστικιού.

Η διασκέδαση και οι χοροί από όλους, συνεχίζουν μεταμεσονύκτια.

Της τελετής λήξης προηγήθηκαν, στις 19.00 παρασκευή παστελιού με φιστίκι από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας και στις 21.00  χορογραφία από την ομάδα Μικρό Studio της Νάνσυ Αυγέρη με τίτλο "Μαζί …..Work in progress" .

Διαβάστε επίσης

Ένας Aιγινήτης έφηβος βουλευτήςΑίγινα

Ο Γιώργος Γιαννούλης, µαθητής της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Αίγινας, µε τεκµηριωµένη άποψη για πολλά ζητήµατα και ιδιαίτερα επικριτικό λόγο, περιγράφει τη µοναδική εµπειρία του....

Για τον Γιάννη…Αίγινα

Χαμογελαστός μέχρι το τέλος, φρόντισε να μείνει για πάντα έτσι στη μνήμη μας. Ο Γιάννης Κρεούζης έφυγε νωρίς, αφήνοντας πίσω του μόνο καλές αναμνήσεις. Ευγενής, με ένα ιδιότυπο αλλ...