ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο "Ναυτίλος" άνοιξε και επίσημα τις πύλες του (βίντεο & φωτογραφίες)

Με οδηγό ένα πλατύ ουράνιο τόξο,  φίλοι της ναυτιλίας -από ερασιτέχνες ψαράδες έως επαγγελματίες της ναυσιπλοΐας- βρέθηκαν εχθές Παρασκευή 4 Μαρτίου το απόγευμα στην Καβουρόπετρα για τα επίσημα εγκαίνια του νέου εμπορικού καταστήματος "Ναυτίλου", στον, κατάμεστο από σκάφη, χώρο των ναυπηγείων της Planaco.

Ο Γενικός και Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Κώστας Ντρης καλωσόρισε και χαιρέτησε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά κατά την περιπλάνηση τους στους διαδρόμους του καταστήματος. Το νέο αναπτυξιακό εγχείρημα της Planaco,  αφορά την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων σε είδη αλιείας και αναψυχής,  δημιουργώντας, κατ' ουσίαν, έναν εμπορικό κόμβο με αναγνωρισμένα και εξεζητημένα ναυτιλιακά είδη για ολόκληρη την Αττική. Για πολλούς η περιπλάνηση στο κατάστημα ήταν μία ευκαιρία για αγορά,  για άλλους μία πρώτη γνωριμία με τον είδη και τις τιμές των προϊόντων του "Ναυτίλου".

Στην τελετή των εγκαινίων,  υπό τον εφημέριο της Κυψέλης π. Νεκτάριο,  βρέθηκαν η βουλετίς του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά,  ο αντιδήμαρχος Αίγινας κ. Δέδες,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Οικονόμου,  οι επικεφαλής της μειοψηφίας κ.κ. Πτερούδης και Ντελής,  όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θεριανός, Παπαδόπουλος και Τσατήρης.

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Saronic Magazine το αφιέρωμα στην Planaco.

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε κι εσείς τα προϊόντα,  παίρνοντας μια γεύση από τη χθεσινή ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Π.Ε. Νήσων: Πεπραγμένα για το 2015ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εκδόθηκε ο απολογισμός Πεπραγμένων για το 2015. Ο Απολογισμός έχει ως εξής: Η Νησιωτικότητα και η αποτροπή της ερημοποίησης των νησιών είναι η πρ...

Ντοκουμέντο: «Τρεις καλλιτέχνες στην Αίγινα: Νικολάου- Μόραλης- Καπράλος» (βίντεο)Αίγινα

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο παραγωγής 1982 ανακαλύψαμε στο YouTube. Το ντοκιμαντέρ της σειράς «Η άλλη Ελλάδα» της ΕΡΤ, έχει ως τίτλο «Τρεις καλλιτέχνες στην Αίγινα: Νικολάου- Μόραλης-...