Το τυρί στη ζωή μας!

Το τυρί στη μαγειρική. Αυτό ήταν το θέμα του 2ου μαθήματος του πρώτου κύκλου σεμιναρίων μαγειρικής και γαστρονομίας, που διεξάγεται στο μεζεδοπωλείο «Κάππος Έτσι», υπό την επίβλεψη των σεφ Δημήτρη Κάππου και Θωμά Νικολαΐδη. Καλεσμένος ήταν ο Αιγινήτης τυροκόμος Σαράντης Σώρρος, ο οποίος μίλησε για τα μυστικά της τέχνης της τυροκομικής, την υπομονή και την αγάπη που απαιτείται, ενώ παρασκεύασε ενώπιον του κοινού ανθότυρο, τσίγαρα, βούτυρο, ακόμη και γκερεμέζι. Με τα προϊόντα αυτά οι δύο σεφ δημιούργησαν αλμυρά και γλυκά πιάτα με τη βοήθεια των συμμετεχόντων, τα οποία απόλαυσαν όλοι μαζί. Το επόμενο σεμινάριο πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και έχει ως θέμα το κρέας στην κουζίνα μας, με καλεσμένο τον κρεοπώλη Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα! Β.Τ.

Διαβάστε επίσης

Ας βάλουμε ένα τέλος στην ασχήμια... Αίγινα

Μια βόλτα στην παραλία της Αίγινας με τον Νεκτάριο Κοντοβράκη αναδεικνύει τις κακόγουστες παρεμβάσεις, την εγκατάλειψη και την αδιαφορία πολλών χρόνων, που κάνουμε πως... δεν βλέπο...

Φωτογραφικά αποτυπώματα Αίγινα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας πραγματοποιεί έκθεση με φωτογραφι...

Η Αίγινα στην Τυνησία Αίγινα

Στο Χαμαμέτ της Τυνησίας ταξίδεψε το διήμερο 17 και 18 Ιανουαρίου η Αίγινα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΙLΕ «Tοπικές πρωτοβουλίες για το περιβάλλον στη Μεσόγειο», εκπροσωπούμενη α...

Ο Στάθης Λεουτσάκος για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας σε Πειραιά και ΑργοσαρωνικόΑίγινα

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας στον Πειραιά και στα νησιά του Αργοσαρωνικού υπογράμμισε τα...