ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Στολισμένος ο κήπος του Πύργου του Μάρκελου αλλά χωρίς παιδιά.

Τα  παιδιά  και οι γνώριμες  φωνές και τα γέλια  τους  θα απουσιάσουν φέτος από τον περίβολο  του Πύργου του Μάρκελου που μπορεί  να στολίστηκε  για τις εορτές, αλλά  λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης  του κορονοϊού η παιδική ψυχαγωγία, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τραγούδια, παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμοί και κεράσματα, εργαστήρια  δημιουργικής ζωγραφικής θα περιμένουν  για του χρόνου, αν όλα πάνε καλά.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο χώρος  του Πύργου έπαιρνε ζωή από τις φωνές  των παιδιών και από τα μεγάφωνα με τα χριστουγεννιάτικα  τραγούδια.

Η Κοινότητα  Αίγινας  με την αρωγή της ΚΕΔΑ, πιστή  στο εορταστικό της ραντεβού επιμελήθηκε  του  στολισμούς  των δέντρων της πλατείας  ντύνοντας τα με πολύχρωμα λαμπιόνια.

Μια κίνηση που δείχνει ότι  τίποτε δεν τέλειωσε και ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα φώτα που αναβοσβήνουν στην αδειανή πλατεία δηλώνουν πως  η γιορτή  μας περιμένει όλους.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ξεκίνησε η πόντιση του πρώτου τμήματος του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της Αίγινας από την ΕΥΔΑΠ (βίντεο)Αίγινα

  Η 20 η Δεκεμβρίου μπορεί να χαρακτηριστεί μια ιστορική ημέρα  για την Αίγινα. Σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ξεκίνησε στην περιοχή Περάνι  της Σαλαμίνας η πόντιση  των πρώτων τμημά...