ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΚΕΔΑ για τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ της Αίγινας

Από  την ΚΕΔΑ ανακοινώθηκαν  τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις οργανωτικές επιτροπές των καλοκαιρινών Φεστιβάλ της Αίγινας. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου που θα πραγματοποιηθεί από 17 Ιουλίου έως  4 Αυγούστου 2020 και η πρόεδρος  του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη  με διετή θητεία. Τις επόμενες ημέρες  θα ανακοινωθεί και η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού που όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου.

 

 

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας εξέλεξε ομόφωνα την Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, η οποία αποτελείται από τους [με αλφαβητική σειρά]: Κουκούλη Μαίρη, Κουκούμη Αρετή, Μπήτρου Νεκταρία, Πανταβό Στράτο, Σταυρίδου Μαίρη, Στεργιούλα Ευθύμη, Στουραΐτου Λάλα, Τρικοπούλου Νένα, Χαρτοφύλακα Μάρθα και Χελιώτη Τάκη.

Καλλιτεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μπήτρος, γνωστός για τη συνολική προσφορά του στο νησί μας σε εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο και επικεφαλής του θεσμού τα τελευταία έξι χρόνια.

 

12η ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΣΤΙΚΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας εξέλεξε ομόφωνα ως πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 12ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας την κ. Μαριλένα Γιαννούλη.

Η κ Γιαννούλη έχει συμμετάσχει ξανά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ προσφέρει, επί σειρά ετών, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού μας. Η ευγένεια, η διαλλακτικότητα, η εργατικότητα και η προσήλωσή της στον στόχο αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της φετινής Γιορτής Φιστικιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης η Οργανωτική Επιτροπή, όπως αυτή τελικώς διαμορφωθεί, να είναι διετούς θητείας, με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχεια του θεσμού και την έγκαιρη προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα σε ρυθμούς "take away" και "delivery"Αίγινα

  Απόλυτα συντονισμένοι στις οδηγίες και στις συστάσεις της Κυβέρνησης και οι κάτοικοι της Αίγινας που μείωσαν τις μετακινήσεις  τους και παρέμειναν σπίτι τους χθες Κυριακή 15 Μαρτ...

Δεν πραγματοποιούνται οι ημερήσιες κρουαζιέρες στο Σαρωνικό - Δήμαρχος ΑίγιναςΑίγινα

  Ανεστάλησαν οι ημερήσιες κρουαζιέρες  στα νησιά Ύδρα -Πόρο και Αίγινα μετά από σχετικές αποφάσεις της Κυβέρνησης. Σε αυτή την απόφαση συμμορφώθηκε και η εταιρεία που διενεργεί τι...

Η Αίγινα σε καραντίναΑίγινα

Πρωτόγνωρη η εικόνα της παραλίας στην πόλη της Αίγινας σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου. Οι επιχειρηματίες υπακούοντας στις οδηγίες της Κυβέρνησης έκλεισαν τους χώρους εστίασης, μάζεψαν τ...