ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με λαμπρότητα ξεκίνησε ο εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Σε ένα κατάμεστο ναό από χιλιάδες προσκυνητές που κατέφθασαν στην Αίγινα από πολλά σημεία της Ελλάδας και τις Βαλκανικές χώρες ξεκίνησε ο εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Ο μικρός εσπερινός  τελέστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα στο καθολικό της Ιεράς Μονής και ακολούθως ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου παρουσία των αρχών του νησιού και εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας και φορέων της Αίγινας.
Του εσπερινού χοροστάτησε ο νέος μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος ενώ συμπροσευχόμενοι ήταν οι Μητροπολίτες Ύδρας κ.κ. Εφραίμ, Λαρίσης κ κ. Ιερώνυμος, Νέας Κρήνης κ.κ.Ιουστίνος και Φριώτιδος κ.κ. Συμεών. Παρέστη ο βουλευτής περιφερείας κ. Μανωλάκος οι αντιδήμαρχοι κ. Ν. Πτερούδης και Δ. Καραγιάνης καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Π. Κασιμάκης.
 Σήμερα Σάββατο θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία και θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και της Τιμίας Κάρας του Αγίου στην πόλη της Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Τα είπαν οι δήμαρχοι των Νησιών στο περιθώριο των εκλογών της ΠΕΔΑΣΠΕΤΣΕΣ

Συνάντηση των δημάρχων Νήσων Αττικής, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εκλογών της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού τ...

Ο Βασίλης Αρτίκος στο φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου ΑίγιναςΑίγινα

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας" φιλοξενεί την Τετάρτη 13/11 τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Αρτίκο που θα παρουσιάσει και το έργο του.   Ο Βασ...