ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κεντρικές προεκλογικές ομιλίες στην Αίγινα

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου και  τις ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει οι υποψήφιοι συνδυασμοί, το πρόγραμμα  των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών καταρτίζεται ως εξής:


Πέμπτη  23  Μαΐου:
Χώρος πλατεία Παναγίτσας  και ώρα  20.00 Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου κ. Φίλιππου Τζίτζη επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας"

Χώρος παλαιά προβλήτα Αίγινας  και ώρα 21.00 Ομιλία  του υποψήφιου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Κουκούλη επικεφαλής  του συνδυασμού "Αίγινα μπορείς"


Παρασκευή  24  Μαΐου:
Χώρος παλαιά Προβλήτα και ώρα 19.45 Ομιλία  του υποψήφιου Δήμαρχου  κ. Γιάννη Ζορμπά, επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Αποφασίζεις".
Χώρος παλαιά Προβλήτα και ώρα 20.30 Ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου  κ. Παντελή Μεθενίτη επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα αλλαγή πορείας"
Χώρος παλαιά Προβλήτα  καιώρα  21.00 Ομιλία  του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη επικεφακής  του συνδυασμού  "Αίγινα εν δράσει"

Διαβάστε επίσης

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης στην ΑίγιναΑίγινα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην παλαιά προβλήτα  της Αίγινας. Η συγκέντρωση ξεκίνησε ...

Συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Κασιμάκη υποψήφιου για την Κοινότητα ΑίγιναςΑίγινα

Ο  κ. Παναγιώτης Κασιμάκης ξάφνιασε πολλούς φίλους και συμπολίτες μας με την επιλογή  του να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου συνδυασμού και να διεκδικήσει  την Κοινότητα της Αίγινας στις ε...

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Παντελή Μεθενίτη στα γραφεία του συνδυασμού τουΑίγινα

«Φιλική Συνάντηση» χαρακτήρισε  τη συγκέντρωση των φίλων και μελών του συνδυασμού του «Αλλαγή πορείας για την Αίγινα», ο κ. Παντελής Μεθενίτης την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20.00 έξ...