ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ

Οι εκδηλώσεις του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ συνεχίζονται με κατάμεστα θέατρα και τους μικρούς πρωταγωνιστές των παραστάσεων να κλέβουν τις εντυπώσεις και να κερδίζουν το πιο ζεστό χειροκρότημα!

Σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 7.00μ.μ., στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο (Αγ. Σοφίας 16), το 5ο Δημοτικό Ταύρου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οι ιππότες της τηγανιτής πατάτας» του Ευγένιου Τριβιζά, ενώ το 1ο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μοσχάτο, στις 7.00μ.μ., μία χορευτική παράσταση γεμάτη Ελλάδα, ενώ θα προβληθεί και η βραβευμένη ταινία «τα Ματωμένα Αστέρια» στο πλαίσιο της ενότητας «Ολοκαύτωμα και Έλληνες Εβραίοι».

Την Κυριακή στις 11 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνει πάλι το αμφιθέατρο στον Ταύρο, στις 7.00μ.μ., όπου θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση «Τα ψηλά βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, από το 5ο Δημοτικό Ταύρου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Ιουνίου 2023.

Τα σχολεία του Δήμου παρουσιάζουν τις εξαιρετικές εικαστικές εκθέσεις τους στους χώρους των εκδηλώσεων, ενώ όλο το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

 

Διαβάστε επίσης

 10ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Πειραιά ΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Η καθιερωμένη ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου πραγματοποιήθηκε χθες στο Βεάκειο Θέατρο, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μ...

Κώστας Κατσαφάδος: Η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση που να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά τηςΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Η Ελλάδα χρειάζεται μια «αυτοδύναμη κυβέρνηση, με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Να λαμβάνει άμεσα αποφάσεις και να μην σέρνεται σε ...