ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πάρτι... κορωνοϊού των Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Νεϊμάρ σε πολυτελές γιοτ στην Ίμπιζα

 

Κωνσταντίνα Θεοδώρου

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε την πληροφορία που ήθελε τους Ντι Μαρία, Παρέδες και Νεϊμάρ να είναι θετικοί στον κορωνοϊό - Το ξέφρενο πάρτι στην Ίμπιζα στο ιδιωτικό γιοτ του Ικάρντι φαίνεται να ήταν η αιτία της διασποράς του ιού στους ποδοσφαιριστές

 
Αμέσως μετά την ήττα της Παρί από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League, οι παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο κατά την επιστροφή τους η επιλογή της Ίμπιζα αποδείχθηκε καταστροφική.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές αποκάλυψαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊου με τα ονόματα των Ντι Μαρία, Παρέδες να διαρρέουν από νωρίς, ενώ ο τρίτος της παρέας όπως αποκαλύπτει η  «Equipe» είναι ο Νεϊμάρ.

 
Κι οι τρεις συμπαίκτες είχαν βρεθεί στο ισπανικό θέρετρο όπου τα κρούσματα παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση καθημερινά.

Το μελανό σημείο της όλης υπόθεση για την Παρί είναι το γεγονός πως στην Ίμπιζα βρέθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές (Νάβας, Ικάρντι, Ερέρα, Βεράτι) και ως εκ τούτου υπάρχει φόβος ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην ομάδα θα αυξηθεί.

 

 


Το πάρτι του... κορωνοϊού των παικτών της Παρί σε ιδιωτικό γιοτ

 
Μετά το τέλος κάθε ποδοσφαιρικής χρονιάς κατά την προσφιλή τους συνήθεια, Νάρα και Ικάρντι ετοιμάζονται για ολιγοήμερες διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αγαπημένοι τους προορισμοί δεν είναι άλλοι από τον τόπο καταγωγής τους το Μπουένος Αϊρες και το Ροζάριο, εκεί όπου περνούν όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους.

Φέτος, ωστόσο φαίνεται πως έκαναν μια ακατάλληλη επιλογή, επισκεπτόμενοι τα τουριστικά θέρετρα της Ίμπιζας που πλήττονται ιδιαίτερα εξαιτίας της πανδημίας, καθώς τα ποσοστά μόλυνσης στα νησιά των Βαλεαρίδων παρουσιάζουν αυξητική τάση.




jet


Η 33χρονη σύζυγος και μάνατζερ του στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πολυτελές γιοτ που νοίκιασαν, ποζάροντας σε  υπερλούξ πισίνες με καυτά μπικίνι.

Στην Ίμπιζα βρέθηκαν επίσης και δύο συμπαίκτες του Ικάρντι στην ομάδα του Παρισιού. Το ζευγάρι διασκέδασε με τον Κέιλορ Νάβας και τη σύντροφό του, Αντρέα Σάλας, καθώς και τον Νεϊμάρ σε βραδινή έξοδο.


party_corona_paris

paris_paiktes






 
Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Big Brother: Χορηγοί αποχωρούν και καταδικάζουν την αναφορά παίκτη σε βιασμό γυναικώνLifestyle

Χορηγοί του Big Brother ανακοινώνουν ότι διακόπτουν τη συνεργασία και αποχωρούν ύστερα από την αναφορά παίκτη σε βιασμό γυναικών.   Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφεραν οι αναφορές του πρ...

Τζέιν Φόντα: Η ερωτική της ζωή, ο Τσε Γκεβάρα και ο άνδρας που δεν έκανε σχέση και το μετάνιωσεLifestyle

Η Τζέιν Φόντα κάνει μία αναδρομή στην ερωτική της ζωή και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η 82χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παντρευτεί τρεις φο...

Ο λαός που λατρεύει να παραπονιέται (σχεδόν για τα πάντα αλλά όχι για τη ζωή του)Lifestyle

  Δεν είναι λίγες οι φορές που στη Γαλλία μια συζήτηση ξεκινά με ένα παράπονο και με έναν αναστεναγμό. Είτε ο καιρός θα είναι κακός, είτε η συγκομιδή των σταφυλιών θα είναι χάλια, ...

Θαλάσσια σπορ: Ποια σας θέτουν σε κίνδυνο τραυματισμού – Τι να προσέχετεLifestyle

Οι δραστηριότητες στη θάλασσα είναι ιδιαίτερα αγαπητές στη Ελλάδα, λόγω των χιλιάδων χιλιομέτρων της ακτογραμμής και του πολύμηνου, υπέροχου καιρού της. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι τ...