ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεντβέντεφ: Ο κόσμος θα φτάσει στο χείλος του αφανισμού αν τα πυρηνικά πέσουν στα χέρια ληστών

Η εξέλιξη των γεγονότων δείχνει ότι οι ενέργειες εκείνων που οργάνωσαν τη στρατιωτική εξέγερση ταιριάζουν πλήρως στο σχέδιο ενός οργανωμένου πραξικοπήματος, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο κόσμος θα φτάσει στο χείλος του αφανισμού, αν τα πυρηνικά όπλα είναι στα χέρια ληστών, η κρίση δεν θα περιοριστεί σε μία χώρα, πρόσθεσε.

 

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την ένοπλη εξέγερση μια καλά μελετημένη και σχεδιασμένη επιχείρηση, σκοπός της οποίας είναι η κατάληψη της εξουσίας.
«Προφανώς, πρόκειται για μια καλά μελετημένη και προγραμματισμένη επιχείρηση, σκοπός της οποίας είναι η κατάληψη της εξουσίας στη χώρα», πρόσθεσε στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση για την αξιολόγηση της κατάστασης.

 

naftemporiki.gr 

Διαβάστε επίσης

Πως αντιδρούν ΝΑΤΟ και ΕΕΚόσμος

Το NATO "παρακολουθεί την κατάσταση" στη Ρωσία, δήλωσε εκπρόσωπος της Ατλαντικής Συμμαχίας μέσω email, χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο. Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συ...

Προφανής η αδυναμία της Ρωσίας δηλώνει ο Ζελένσκι για την ανταρσία της WagnerΚόσμος

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε νωρίς το μεσημέρι ότι «η αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής» και ότι όσο περισσότερο η Μόσχα διατηρεί τα στρατεύματά της και τους μισ...