ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και γέννησαν, την ίδια στιγμή, παιδιά που είναι γενετικά αδέρφια κι όχι ξαδέρφια

Δύο αδερφές έχουν αφήσει τον πλανήτη σαστησμένο δηλώνοντας ότι οι δύο γιοι τους είναι αδέρφια, ξαδέρφια και δίδυμα.

Η Brittany και η Briana είναι πανομοιότυπα δίδυμα που παντρεύτηκαν τα πανομοιότυπα δίδυμα Josh και Jeremy Salyers και στη συνέχεια γέννησαν μωρά μέσα σε μήνες το ένα από το άλλο.

Ανέβασαν μια ανάρτηση στο Instagram των αξιολάτρευτων γιων τους Jett και Jax και είπαν ότι είναι «ξαδέρφια, γενετικά αδέρφια και τεταρτογενή δίδυμα».

Πολλοί άνθρωποι πήραν τα σχόλια μπερδεμένοι με το πώς αυτό ήταν δυνατό.

Ένα άτομο εξήγησε: «Οι μητέρες και οι πατέρες τους είναι πανομοιότυπα δίδυμα. Και οι δύο ομάδες γονέων είχαν τότε παιδιά. Το ίδιο ακριβώς DNA δημιούργησε και τα δύο».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τα πανομοιότυπα δίδυμα μοιράζονται το ίδιο DNA και τα δύο σύνολα γονέων είναι πανομοιότυπα».

«Αν αυτή η οικογένεια έκανε ένα τεστ DNA της καταγωγής, θα έδειχνε αυτά τα μωρά ως αδέρφια και όχι ως ξαδέρφια!»

 

Η Brittany και η Briana γνώρισαν τον Josh και τον Jeremy σε ένα φεστιβάλ για δίδυμα το 2017 και οι αδερφοί Salyers έκαναν πρόταση γάμου έξι μήνες αργότερα.

Έκαναν κοινό γάμο στις 5 Αυγούστου 2018, μένουν στο ίδιο σπίτι στη Βιρτζίνια και τώρα επεκτείνουν τις οικογένειές τους μαζί.

Τα ζευγάρια ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης στην κοινή τους σελίδα στο Instagram γράφοντας: «Μάντεψε τι!!?? Και τα δύο ζευγάρια είναι έγκυα!»

Η ανάρτηση συνέχιζε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βιώνουμε επικαλυπτόμενες εγκυμοσύνες και που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα με όλους σας!»

 

«Τα παιδιά μας δεν θα είναι μόνο ξαδέρφια, αλλά και πλήρη γενετικά αδέρφια και τεταρτογενή πολλαπλάσια! Ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον!».

Προηγουμένως, οι έγκυες γυναίκες μοιράστηκαν ένα γλυκό στιγμιότυπο με τις δύο να ποζάρουν με πανομοιότυπα ροζ και μπλε φορέματα για να σηματοδοτήσουν την αποκάλυψη του φύλου.

Έγραψαν: «Κάνε το ροζ! Κάντε το μπλε!» πριν ανακοινώσουν ότι η Brittany και ο Josh κάνουν αγόρι και ότι η Briana και ο Jeremy δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλλο».

 

Ενώ η κοινή εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσει σοκ σε πολλούς, οι αδερφές στο Australia's Today δήλωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα.

Όταν ρωτήθηκε αν θα προγραμματίσουν τη συνεύρεση για να τα καταφέρουν, η Brianna παραδέχτηκε: «Ιδανικά ο συγχρονισμός θα πρέπει να είναι πολύ καλός».

«Νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα θέλαμε να ζήσουμε μαζί», είπε η Brittany.

 

«Έχουμε ζήσει τα περισσότερα ορόσημα της κοινής μας ζωής, γενέθλια, απόκτηση του διπλώματος οδήγησης, αποφοίτηση και διπλό γάμο μας.

«Αυτό θα ήταν το επόμενο τεράστιο γεγονός και θα θέλαμε να το ζήσουμε μαζί, και ιδανικά θα το κάνουμε».

 

Πηγή: nypost.com

Διαβάστε επίσης

Διάγγελμα Πούτιν: Ανακοίνωσε την ανεξαρτησία Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ – Πως αντιδρά η ΕυρώπηΚόσμος

Με Διάγγελμα του ο Βλαντίμιρ Πούτινανακοίνωσε την απόφαση στο ζήτημα της αναγνώρισης από τη Ρωσία της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ» και της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ». ...

Βρετανία: «Ζώντας με τον κορονοϊό», η νέα στρατηγική Τζόνσον - Από την Πέμπτη καταργούνται όλα τα μέτραΚόσμος

«Από τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης περνάμε στην προσωπική ευθύνη του καθενός». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον στο βρετανικό κοινοβούλιο παρουσιάζοντας την στρατηγικ...

Η απόφαση για την αναγνώριση Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ θα παρθεί σήμερα - Συνάντηση Μπλίνκεν-Λαβρόφ την ΠέμπτηΚόσμος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην νοτιοανατολική Ουκρανία, με την κατάσταση να επιδεινώνεται εν μέσω βομβαρδισμών στις αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λου...

McDonald’s: Δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής πιέζει την εταιρεία για τις «αισχρές» συνθήκες στα χοιροστάσιαΚόσμος

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στο εσωτερικό της McDonald’s για τις συνθήκες διαβίωσης των χοίρων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή προϊόντων της εταιρείας. Ορμώμενος από φιλοζωι...

 Ουκρανία: Κλιμακώνεται η κρίση - Αλληλοκατηγορίες Μόσχας, Κιέβου, έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Ρωσία Κόσμος

Αμείωτη παραμένει η ένταση στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα με τις αλληλοκατηγορίες και τις αντικρουόμενες δηλώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass ανέφερ...

Συμφωνία για συνάντηση κορυφής Μπάιντεν- Πούτιν με διαμεσολαβητή τον ΜακρόνΚόσμος

Ο Αμερικανός πρόεδρος  Τζο Μπάιντεν  και ο Ρώσος ομόλογός του  Βλαντιμίρ Πούτιν , συμφώνησαν κατ' αρχήν να πραγματοποιήσουν μια σύνοδο κορυφής για την  κρίση στην Ουκρανία , σύμφων...