ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιλάνο: Ιδιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε δίπλα σε σταθμό του μετρό - Έξι νεκροί

Ιδιωτικό μικρό αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες κατέπεσε την Κυριακή δίπλα στη στάση του μετρό Σαν Ντονάτο, στην νοτιοανατολική περιοχή του Μιλάνου. 

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Λινάτε του Μιλάνου, με προορισμό τη Σαρδηνία, με πέντε επιβάτες και τον πιλότο.

Πυροσβέστες, αστυνομία και οχήματα έκτακτης ανάγκης έχουν φτάσει στο σημείο.

Το αεροσκάφος, μερικά αυτοκίνητα και το κτίριο έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Σύμφωνα με το ANSA, και τα έξι άτομα που επέβαιναν έχασαν τη ζωή τους.

Το κτίριο βρίσκεται λίγα βήματα από την έδρα της Eni στο Σαν Ντονάτο και από τον τερματικό σταθμό της κίτρινης γραμμής του μετρό στο Μιλάνο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε ένα άδειο κτίριο υπό ανακαίνιση, το οποίο στέγαζε γραφεία ενώ χρησιμοποιείτο επίσης ως χώρος στάθμευσης λεωφορείων.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν ένα πολύ δυνατό σφύριγμα και στη συνέχεια μια έκρηξη, που προκλήθηκε από την πρόσκρουση.

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης

Βόρεια και Νότια Κορέα αποκατέστησαν τους διαύλους επικοινωνίας που είχαν κοπεί τον ΑύγουστοΚόσμος

Η Βόρεια Κορέα και η Νότια Κορέα αποκατέστησαν νωρίτερα σήμερα (στις 03:00 ώρα Ελλάδας) τους διαύλους επικοινωνίας τους, συνδέσεις τηλεφωνίας και φαξ, ανακοίνωσε η Σεούλ σήμερα, με...

Νικαράγουα: Δόθηκε άδεια επείγουσας χρήσης στα εμβόλια Abdala και Soberana 02 της ΚούβαςΚόσμος

Στη Νικαράγουα, που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων των νέου κορωνοϊού, οι αρχές έδωσαν χθες άδεια επείγουσας χρήσης σε δύο από τα εμβόλια κατά της COVID-19 ...

Γαλλία: Πέθανε ο Μπερνάρ ΤαπίΚόσμος

Ο Γάλλος επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός Μπερνάρ Ταπί απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών, μετέδωσε το δίκτυο BFM TV επικαλούμενο πηγές της οικογένειάς του. O Mπερνάρ Ροζέ Ταπί ήταν Γάλλ...

Βρετανία - Καύσιμα: 200 Βρετανοί στρατιώτες «ανεβαίνουν» στα βυτιοφόραΚόσμος

Σταθεροποιείται η κρίση σε σχέση με τις ελλείψεις καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά αυτό που παρατηρείται είναι χάσμα μεταξύ Βορρά-Νότου που σημαίνει ότι ορισμένες περιοχές παραμέ...