ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

 

Εννέα, δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του, σε θέματα πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, branding και μάρκετινγκ προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για κάθε σεμινάριο θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή εγγραφή, στον σύνδεσμο που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και στην περιγραφή κάθε σεμιναρίου.

   Σημειώνεται ότι η εγγραφή είναι δωρεάν.

   Τα σεμινάρια αφορούν στις εξής θεματικές:

  • Ανάπτυξη Πωλήσεων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών (1/5/2024, 17:00) με εισηγητή τον Κ. Λιονάκη διδάκτορα (PhD) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ.
  • Η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης (14/5/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δ. Λυμπερόπουλο, μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονικό συνεργάτη του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας.
  • Branding στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (24/5/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Ανάπτυξη Πωλήσεων Καταστημάτων Λιανικής (7/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Γεώργιο Μπάλτα, καθηγητή του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.
  • Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Καταστήματος (13/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Καμινάκη, επίκουρο καθηγητή στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών (Ph.D) στο Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει Πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και μεταπτυχιακό (M.Sc) στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το ΟΠΑ.
  • Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων (14/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Κωστή Ήντουνα, καθηγητή και πρόεδρο στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Τηλεφωνικές Πωλήσεις (20/6/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών (28/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Γεώργιο Μπάλτα, καθηγητή του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.
  • Στήσιμο βιτρίνας για καταστήματα Λιανικής Πώλησης (2/7/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου (βίντεο)Ελλάδα

Σύμφωνα με  απόφαση του Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου , εκτός της «κούρσας» για τις ευρωεκλογές τέθηκαν οι « Σπαρτιάτες ».   Σύμφωνα με την απόφαση  δεν συντρέχουν οι περιπτώσεις που π...

Στο Αυτόφωρο ο Κ. Φλώρος με εντολή Τασούλα και δεκαπενθήμερη αποβολή από το Κοινοβούλιο για την επίθεση κατά ΓραμμένουΕλλάδα

  Με εντολή του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα , προσήχθη στη ΓΑΔΑ και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για ...

Ρέντη: Από το Σάββατο οι απολογίες των 67 συλληφθέντων – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά των «αρχηγών»Ελλάδα

  Την απάντηση τους στο βαρύ κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, καλούνται να δώσουν σταδιακά από το Σάββατο, ενώπιον των πέντε ανακριτών όπου έχουν οριστεί, οι κατηγορ...

Μπουνιές στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής ΛύσηςΕλλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε μέσα στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια όταν ένας βουλευτής δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο. Πρόκειται για τον βουλευτή τη...

Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι του Πάσχα» - Έως τις 4 Μαΐου και το «Καλάθι της Σαρακοστής»Ελλάδα

Από σήμερα, 24 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι του Πάσχα» ενώ υπενθυμίζεται ότι παραμένει σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου και το «Καλάθι της Σαρακοστής». ...

Aπομακρύνεται σταδιακά η αφρικανική σκόνη – Στους 25 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασίαΕλλάδα

  Σταδιακά και από τα δυτικά απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη από τη χώρα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο . Το απόγευμα το φαινόμενο θα έχει περιοριστεί στ...