ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Θεσσαλονίκη "παίζει" μόνο Βασίλη Καρρά- Τριήμερο πένθος με δικά του τραγούδια σε όλα τα μαγαζιά εστίασης

Ως φόρο τιμής στον αγαπημένο τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, τα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο δικά του τραγούδια για τρεις μέρες.
Πρόκειται για απόφαση της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνεται προς όλους τους καταστηματάρχες εστίασης και τους προτείνει να έχουν στα ηχεία των μαγαζιών τους τραγούδια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε Παραμονή Χριστουγέννων από τη ζωή, σε μία ένδειξη πένθους.


«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ‘Αρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά» αναφέρει η Ένωση στη σχετική λιτή ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Καλό ταξίδι ‘Αρχοντα».
«Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φιλοκώστας και προσθέτει: «Λάβαμε αυτήν την απόφαση ”τιμής ένεκεν”. Δεν υποχρεώνουμε κανένα, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη. Εμείς πάντως, θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του».

Στους δρόμους για τον μεγάλο τραγουδιστή
Η αγάπη του Βασίλη Καρρά για τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν κρυφή. Η είδηση θανάτου του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή επισκίασε τη γιορτινή διάθεση στη συμπρωτεύουσα.

Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο, θέλησαν με τον τρόπο τους να τιμήσουν τον Βασίλη Καρρά, τον “άρχοντά” τους.


Έτσι, κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης και με δάκρυα στα μάτια, υπό τους ήχους τραγουδιών του, αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά.

Διαβάστε επίσης

Γερμανικά ΜΜΕ: Ενεργειακή αυτάρκεια για 40 νησιά με το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησηςΕλλάδα

Ρεπορτάζ στο δημοσιογραφικό δίκτυο Redaktionsnetzwerk Deutschland εστιάζει στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης να μετατρέψει 40 ελληνικά νησιά «σε πρότυπα αυτάρκειας ως προς τον εν...

Βασίλης Καρράς: Η συναυλία - "ρεκόρ Γκίνες" στη Σόφια και ο όρος που έθεσε για να τραγουδήσει Πυξ Λαξ Ελλάδα

Μεγάλη είναι η απώλεια του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, Κυριακή (24/12), σε ηλικία 70 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα...

Τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί 18χρονη και 17χρονος σε τροχαίο – Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από σύγκρουση στο ΠέραμαΕλλάδα

Δύο τραγωδίες τα ξημερώματα σε Βριλήσσια και Πέραμα. Δυο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από σφοδρές συγκρούσεις...