ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ στη Ζάκυνθο – Τουρίστρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από καλόγερο στη Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών

Στην καταγγελία ότι προσπάθησε να τη βιάσει ένας 42χρονος μοναχός μέσα στην μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου προχώρησε μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το γνωστό Ναυάγιο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (09.06.2023) σύμφωνα με το ertnews.gr. Ο μοναχός που ήταν φιλοξενούμενος στην Μονή, καθώς κατάγεται από τα Γιάννενα, την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει.

Η τουρίστρια έφυγε από το σημείο, αλλά εκείνος την ακολούθησε, την εγκλώβισε και επιχείρησε να την βιάσει. Τελικά κατάφερε να του ξεφύγει και λίγο αργότερα να τον καταγγείλει.

Στην μονή του Αγίου Γεωργίου μετά την καταγγελία έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν 42χρονο μοναχό.

Όπως μάλιστα διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι ιερέας. Μετά από όλα αυτά ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής, λόγω της έλλειψης των εγγράφων.

Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ριφιφί στην Κηφισιά – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και συλλεκτικά νομίσματαΕλλάδα

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί αποκαλύφθηκε το πρωί σε κατάστημα συλλεκτικών νομισμάτων στην Κηφισιά . Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι όταν μπήκαν στο μαγαζί διαπίστωσαν ότι είχε γίνει...

Μήνυμα φιλίας Μητσοτάκη στην Τουρκία από τη Λέρο: Δεν είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε εχθροίΕλλάδα

Μήνυμα φιλίας προς την Τουρκία έστειλε Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέρο, τονίζοντας ότι οι δύο λαοί δεν είναι καταδικασμένοι να είναι εχθροί. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που περ...

ΕΜΥ: Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούνΕλλάδα

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ειδικότερα για σήμερα Δευτέρα (12-06-2023), βροχές και ...