ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προεκλογικός “πυρετός” για κόμματα και αρχηγούς – Οι περιοδείες και οι αντιπαραθέσεις

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου.

«Σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία», ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη, όπου πραγματοποιεί περιοδεία. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε, από το Ηράκλειο, την ανάγκη αυτοδυναμίας, σημειώνοντας ότι η κάλπη είναι άδεια και ότι πρέπει να ξαναγεμίσει με ψηφοδέλτια του κόμματος. «Αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός, όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων. Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Πέραμα Ρεθύμνης. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.

Οδυνηρό σοκ“, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. «Σκέφτηκα να παραιτηθώ μετά το σοκ, αλλά είπα ότι δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αναγνώρισε, ακόμη, ότι υπήρχε «εικόνα Βαβυλωνίας» και τόνισε ότι στόχος, στις δεύτερες εκλογές, είναι η ανατροπή των συσχετισμών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει ομιλία, σήμερα Τετάρτη 31/5, στις 19:30, στη Νίκαια στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη).?

«Φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό άναψαν οι δηλώσεις υποψήφιων βουλευτών Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, περί αύξησης της φορολογίας. Μετά την Ελένη Χρονοπούλου, η οποία απέδωσε σε «σαρδάμ» σχετικές δηλώσεις της στην ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Δουδωνής μίλησε για αύξηση φορολόγησης στις επιχειρήσεις. «Μαρτυριάρηδες», χαρακτήρισε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος και έκανε λόγο για επικίνδυνα φορολογικά σχέδια. «Στόχος μας η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στις 12.30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί το κέντρο έρευνας εφαρμογών μαστίχας στην Καλλιμασία Χίου. Στις 19:00 θα κάνει περιοδεία στον Δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Πολίχνης).

Σε θέση «μάχης» βρίσκονται και τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Στην ανάγκη ενός Συστήματος Υγείας με βάση τις ανάγκες και όχι με βάση τις δημοσιονομικές «αντοχές» της οικονομίας, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Όχι μόνο δεν αναπτύσσεται η ελληνική οικονομία, αλλά συνεχώς χρεώνονται η Ελλάδα και οι Έλληνες», υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Κέρδος για την Ελλάδα ο διπλασιασμός των ευρωπαϊκών πτητικών μέσων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιώνΕλλάδα

Η Ελλάδα θα ωφεληθεί από τον διπλασιασμό των ευρωπαϊκών πτητικών μέσων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, το καλοκαίρι του 2023, με τη χρηματοδότηση δύο Καναντέρ, ενός ελι...

Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πρότεινε η εισαγγελέαςΕλλάδα

Την απαλλαγή του  πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ,  λόγω αμφιβολιών , για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας το χρονι...

Αυλαία την Πέμπτη για τις Πανελλαδικές: Αναλυτικά το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛΕλλάδα

Ανοίγει αύριο η αυλαία των  Πανελλαδικών Εξετάσεων   με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ να δίνουν τη δική τους «μάχη» για μία από τις 68.574 θέσεις στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδ...

Τράπεζα Θεμάτων: Πόσο πιθανή είναι η επίθεση από χάκερς - Ελλιπής η θωράκιση της πλατφόρμας, λένε οι ειδικοίΕλλάδα

Συχνή, τετριμμένη, καθόλου εξεζητημένη σε επίπεδο γνώσεων και σίγουρα όχι πρωτοφανή, χαρακτηρίζουν ειδικοί της Πληροφορικής και της Κυβερνοασφάλειας τη μορφή της επίθεσης στην πλατ...

Δύο παραδοσιακοί καραβομαραγκοί κρατούν ζωντανά τα καρνάγια της ΙερισσούΕλλάδα

Επιβλητικά, τα ξύλινα σκαριά στέκουν στα παραδοσιακά καρνάγια της Ιερισσού και διηγούνται ιστορίες για φουρτουνιασμένες θάλασσες και αλησμόνητα ταξίδια. Κάποια από αυτά πήραν πνοή ...