ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηνύματα αλληλεγγύης από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Κύμα αλληλεγγύης προς του λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τις δύο χώρες: 

Κυρ. Μητσοτάκης για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία-Συρία: Η Ελλάδα κινητοποιείται άμεσα και θα προσφέρει βοήθεια

 

Τη βαθιά του θλίψη για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.


   Εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν και διαβεβαιώνει πως η χώρα μας κινητοποιείται άμεσα και θα προσφέρει βοήθεια.

 

 

ΠτΔ: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι, στηρίζουμε το έργο των σωστικών συνεργείων

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δηλώνει συγκλονισμένη από τις εικόνες καταστροφής που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό, που έπληξε Τουρκία και Συρία και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, καθώς και του ελληνικού λαού στις οικογένειες των θυμάτων.

   Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Twitter)τονίζει ότι «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι, στηρίζουμε το έργο των σωστικών συνεργείων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλ. Τσίπρα στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Συλλυπητήριο μήνυμα στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.

   «Θερμά συλλυπητήρια στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας και στις οικογένειες των θυμάτων αυτού του καταστροφικού σεισμού. Η διεθνής βοήθεια είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ετοιμότητα να στηρίξει άμεσα», έγραψε.

 

Ν. Ανδρουλάκης: Η σκέψη μας είναι στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Τη συμπαράστασή του στα θύματα και όσους δοκιμάζονται από τον σεισμό στη Τουρκία εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η σκέψη μας είναι στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ, καθώς και στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Πιστοποιήθηκαν οκτώ ακόμη περιπτώσεις κακοποίησης βρεφών από 48χρονη βρεφονηπιοκόμοΕλλάδα

Δικογραφία για οκτώ επιπλέον περιπτώσεις κακοποίησης βρεφών σχηματίστηκε εναντίον 48χρονης βρεφονηπιοκόμου για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλ...

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Αποκαθίστανται τα προβλήματα, ανοίγουν οι δρόμοιΕλλάδα

Λιγοστεύουν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” στην Αττική. Ανοικτοί είναι οι περισσότεροι δρόμοι, άλλωστε, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ,  Παναγιώτη Γιαννόπ...

Καθηλωτική η κατάθεση φίλου του Άλκη Καμοανού στη δίκη για τη δολοφονία τουΕλλάδα

Με την κατάθεση του δεύτερου φοιτητή που τραυματίστηκε ενώ ήταν μαζί με τον ‘Αλκη Καμπανό, το μοιραίο βράδυ, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη για τη δολ...

ΔΕΔΔΗΕ: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω κακοκαιρίαςΕλλάδα

 Σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας. Στις...

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ΚαμπανούΕλλάδα

Λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και κατόπιν ανάπαυλας μίας εβδομάδας, συνεχίζεται σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θ...

Νεκρά 4 παιδάκια και μια γυναίκα, στο ναυάγιο λέμβου με μετανάστες στη ΛέροΕλλάδα

Ακόμα ένα παιδί κατέληξε από τα επτά συνολικά που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λέρου και είχαν διασωθεί από το ναυάγιο λέμβου με μετανάστες, στα νοτιοανατολικά του νησιού. Π...