ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπονητής του Βόλου ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης είναι από την Πέμπτη (22/02) ο νέος προπονητής του Βόλου, μετά την αποχώρηση του Άνχελ Λόπεθ από τον πάγκο των Θεσσαλών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας ο Αλέξανδρος Τζόλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Ο Βόλος βρίσκεται στη 12η θέση με 17 βαθμούς και παλεύει για την παραμονή του στη Stoiximan Super League.

Ο "ποριώτης" Χρήστος Κόντης υπήρξε για 2,5 χρόνια (Ιούλιος 2021 - Δεκέμβριος 2023) βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει διετελέσει και υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού μετά τα "διαζύγια" με τον Τάκη Λεμονή και τον Όσκαρ Γκαρθία.


Η ανακοίνωση του Βόλου:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας για άμεσο συνεργάτη του τον Αλέξανδρο Τζιόλη".

Διαβάστε επίσης

ECL: Τους αντιπάλους τους μαθαίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Δείτε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν Αθλητικά

Μετά την ολοκλήρωση και των δεύτερων αγώνων των play off εισόδου στους «16» ολοκληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που θα συνεχίσουν στην επόμενη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference Lea...

Κύπελλο Ελλάδας: Με Μπακασέτα και Τάισον ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός στη Λεωφόρο Αθλητικά

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν πρωτόδικα οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας για το μεταξύ τους επεισόδιο και την αποβολή τους στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμ...