ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πράσινο” το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Το ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα τη σύμβαση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μετά από αρκετά εμπόδια το “Νίκος Γκάλης” θα ανήκει στο τριφύλλι. Τις επόμενες μέρες οι υπογραφές. 

 

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ αναφέρει:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

 

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

 

Πηγή: ertsports.gr

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός: Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής Super League – Σχεδόν όλη η ομάδα θετική στον κορονοϊόΑθλητικά

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής λόγω σωρείας κρουσμάτων κορονοϊού, 24 τον αριθμό, που εμφανίστηκαν στην ομάδα. Σύμφωνα με τον κανονισμό, την απόφαση για ενδ...

Σοκ στον παγκόσμιο Αθλητισμό: Πέθανε η χρυσή Ολυμπιονίκης, Τόρι Μπάουι σε ηλικία 32 ετώνΑθλητικά

Πέθανε σε ηλικία 32 ετών η αμερικανίδα σπρίντερ και χρυσή Ολυμπιονίκης Τόρι Μπάουι. Την είδηση έκανε γνωστή η εταιρία μάνατζερ, με την οποία συνεργαζόταν, με μια ανακοίνωση στο Ins...