ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Στέλιος Παρλιάρος στο 11ο Φεστιβάλ Φιστικιού

Το Φεστιβάλ Φιστικιού ήταν η αφορμή για να ξαναέρθει στην Αίγινα ο Στέλιος Παρλιάρος. Γνώριμος από παλιά, βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους και φίλες την Κυριακή το πρωί 15/9 στο ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον».

Στην ειδική τέντα που είχε στηθεί στο δρόμο μπροστά  στο ζαχαροπλαστείο παρουσίασε τη συνταγή του για κέικ  φιστικιού χωρίς  γάλα και αυγά. Μόνο με φιστίκι, τον αγαπημένο  του καρπό που όπως είπε χρησιμοποιεί πολύ  στη ζαχαροπλαστική  του τα τελευταία χρόνια. Κάτι που  έχει καταγράψει ο φακός  στις δύο εκπομπές που έχει κάνει στην Αίγινα παλαιότερα. Τούτη  τη φορά  όμως η παρασκευή του γλυκού έγινε κάτω από το άγρυπνο μάτι της κ. Ντόλυ της πρωτοπόρου ιδιοκτήτριας  του «Αιάκειον»

Στη σύντομη κουβέντα  που είχαμε μαζί  του μας  μίλησε  για την Αίγινα και  την αγάπη που έχει  για το νησί «είμαι ξετρελαμένος με την Αίγινα» είπε  χαρακτηριστικά και πρόσθεσε « πόσο τυχεροί είστε που ζείτε εδώ».

Στη σύντομη παραμονή του στο νησί συνάντησε και μια παλιά  του φίλη  τη Μαρίτσα Μαρμαρινού που μαζί πέρσι άνοιξαν φύλλο και παρασκεύασαν μπακλαβά στο σπίτι  της Μαρίας Αυθεντοπούλου στα πλαίσια των γυρισμάτων  της εκπομπής  του. Η κ. Μαρίστα δεν παρέλειψε να του διαβάσει  και το φλιτζάνι. «Αυτή λέει και το φλιτζάνι του  espresso» συμπλήρωσε.

Ο Στέλιος  Παρλιάρος  υπογράμμισε  τη σπουδαιότητα  του Φεστιβάλ  για  την τοπική οικονομία  και την προβολή της Αίγινας και δήλωσε ότι σύντομα  θα έρθει και πάλι στην Αίγινα για  κάποια από τα επόμενα  γυρίσματά του.

 

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής στην Αίγινα και συνάντηση με τους φορείς του νησιούΑίγινα

Οι πρωτοβουλίες για την τοπική ανάπτυξη καθώς και οι παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας και γενικότερα της περιοχή...

Ενημέρωση από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αίγινας - Τι να αποφεύγουν οι κάτοικοι     Αίγινα

Το πρόβλημα της έλλειψης καθαριότητας στο Δήμο μας είναι ορατό σε όλους. Όπως είναι εμφανείς και οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας.   Πρ...

Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου απογείωσαν τους θεατές του Φ. Φιστικιού στην ΑίγιναΑίγινα

Με τίτλο: «Όπου με πάς σε πάω» δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες ξεσήκωσαν το πολυπληθές κοινό στο λιμάνι της Αίγινας σε ένα ονειρικό ταξίδι στην ελληνική μουσική.   Το σ...