ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ορεινός Αγώνας Μονή Αυγού Trail Race

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Κοινότητα Διδύμων ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ
Tον Ορεινό αγώνα δρόμου Μονή Αυγού Trail Race
• Μεγάλη διαδρομή 28 χιλιομέτρων
• Μικρή διαδρομή 10 χιλιομέτρων
• Παιδικός αγώνας
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 23/2/2020
Τόπος διεξαγωγής : Δίδυμα Ερμιονίδας
Απέχει 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 60 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και 10 χιλιόμετρα από το Κρανίδι.
Ώρα διεξαγωγής :
• 9:30 η μεγάλη διαδρομή των 28 χιλιομέτρων
• 10:30 η μικρή διαδρομή των 10 χιλιομέτρων
• 10:45 ο παιδικός αγώνας
Η διαδρομή : Και οι 3 αγώνες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο. Στην πλατεία του χωριού.
Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν από το χωριό των Διδύμων και θα ανηφορήσουν για το όρος Δίδυμο. Μετά από μία απαιτητική ανηφόρα και βάζοντας 500 μέτρα  θετικής υψομετρικής οι  αθλητές στα πόδια τους, ο μικρός αγώνας θα κάνει αναστροφή (σταθμός ελέγχου) και θα γυρίσει πίσω από τον ίδιο δρόμο (κατηφόρα), ενώ ο μεγάλος αγώνας θα πέσει από την πίσω πλευρά του βουνού και θα συνεχίσει προς την μονή Αυγού. Ένα μοναστήρι εξαιρετικής ομορφιάς όπου είναι χτισμένο μέσα σε έναν τεράστιο βράχο και ακριβός δίπλα στην άκρη του γκρεμού! Περνώντας ο αθλητής μέσα από τον υπαίθριο χώρο της μονής (κεντρικός σταθμός ελέγχου) θα κάνει μία στροφή από το μαρμάρινο τραπέζι και θα συνεχίσει την πορεία του προς την δεύτερη και τελευταία απαιτητική ανηφόρα , για να φτάσει στην κορυφή του όρους Δίδυμο , όπου θα αντικρύσει την υπέροχη θέα που εκτείνεται από το νησί των Σπετσών μέχρι κ λίγο πιο έξω από το Ναύπλιο ( Ίρια – Τολό). Από εκεί και μετά ο αθλητής θα κατηφορίζει συνέχεια μέχρι να φτάσει στον τερματισμό , στο χωριό Δίδυμα.

Η διαδρομή του μεγάλου αγώνα 28 χιλιομέτρων αποτελείται από ορεινούς χωματόδρομους και πέτρα οι οποίοι θα είναι πολύ καλά σηματοδοτημένοι ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διεξαγωγή  του αγώνα. Η θετική υψομετρική του αγώνα φτάνει τα 1100 μέτρα.
Η διαδρομή του μικρού αγώνα 10 χιλιομέτρων αποτελείται και αυτή από ορεινούς χωματόδρομους και πέτρα οι οποίοι θα είναι πολύ καλά σηματοδοτημένοι ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διεξαγωγή  του αγώνα. Η θετική υψομετρική του αγώνα φτάνει τα 500 μέτρα. 
Τα 2 πρώτα χιλιόμετρα και τα 2 τελευταία χιλιόμετρα θα είναι άσφαλτος ενώ όλη η υπόλοιπη διαδρομή θα είναι χωματόδρομος και για τους 2 αγώνες.
Χάρτης μικρής διαδρομής 10 χλμ. :  https://connect.garmin.com/modern/course/11581387
Χάρτης μεγάλης διαδρομής 28 χλμ. :  https://connect.garmin.com/modern/course/11521600
Ο παιδικός αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στο χωριό των Διδύμων.
Τροφοδοσία: 
6 σταθμοί τροφοδοσίας θα καλύψουν την μεγάλη διαδρομή ενώ 2 σταθμοί τροφοδοσίας θα καλύψουν την μικρή διαδρομή.
Κόστος συμμετοχής: 
10 ευρώ και για τις 2 διαδρομές.
Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αριθμό λογαριασμού: 6309040030967 iban: GR 7101713090006309040030967
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ως την Παρασκευή 21/2/2020 στις 14:00, στο όνομα του αθλητή που συμμετέχει στον αγώνα για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
Δήλωση συμμετοχής: 
Διαβάστε παρακάτω τους όρους συμμετοχής.
Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές οι οποίες έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες. 
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής εδώ:  https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=0cda04861b6653a0eb6c67349a850b02&l=GR  Η παραλαβή του αριθμού σας θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα την Κυριακή23/1/2020 από τις 08:00 π.μ. στην πλατεία των Διδύμων(εκκίνηση των αγώνων).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν Παρασκευή 21Φεβρουαρίου (21/2/2020)
Κατηγορίες Αθλητών.
Στον μεγάλο αγώνα θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
Στον μικρό αγώνα θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
Όλοι οι αθλητές θα λάβουν βαρύτιμο μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι διαδρομής.
Όλοι οι μικροί μας αθλητές θα λάβουν μετάλλιο για την συμμετοχή τους.
Όροι συμμετοχής στον Ορεινό Αγώνα Δρόμου Μονή Αυγού Trail Race
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ TRAIL RACE.

 

 

 Διαβάστε επίσης

image descriptionΕλλάδα

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα αναλαμβάνει πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2020, κατόπιν αποφάσεως της Ολομέλειά της, ενώ σήμερα κατέχει το αξίωμα της ...

image descriptionΕρμιονίδα

Ο ΘEATΡIKOΣ OMIΛΟΣ EΡMIONIΔΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ «ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ» σε Σύνθεση Χρήστου Δρούζα   Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ την τελευταία Κυριακή...

image descriptionΕρμιονίδα

Ο ΘEATΡIKOΣ OMIΛΟΣ EΡMIONIΔΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ «ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ» Σύνθεση: Χρήστος Δρούζας   Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ την τελευταία Κυριακή ...