ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχωρεί ο «Μενεκράτης» από τη γραμμή της Σουβάλας

Αποχωρεί  το πλοίο "Μενεκράτης" από τη γραμμή της Σουβάλας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Saronicferries.

 

Το πλοίο από τα μέσα Ιουνίου που δρομολογήθηκε στη γραμμή, εξυπηρέτησε άριστα τις δρομολογιακές ανάγκες των κατοίκων της βόρειας Αίγινας  και απέσπασε μεγάλο μερίδιο της επιβατικής κίνησης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διοχετευτεί μεγάλο μέρος  της κίνησης των αυτοκινήτων από το λιμάνι της Αίγινας προς αυτό της Σουβάλας.

 

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν και το γεγονός της απρόσκοπτης μεταφοράς των καυσίμων σε εβδομαδιαία βάση από το λιμάνι  της Σουβάλας και όχι της Αίγινας. Η δρομολόγηση του πλοίου κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένη με τους επιβάτες να το προτιμούν στις μετακινήσεις  τους.

 

Η εταιρεία μετά την αγορά  του πλοίου "Ποσειδώνας" που μετονόμασε σε "Αντιγόνη" υπόσχεται σε σχετική της ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook ότι σύντομα θα επανέλθει με το νέο της πλοίο στη γραμμή μετά τη σχετική αναβάθμισή του και προσαρμογή στα δεδομένα της γραμμής.

Διαβάστε επίσης

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ στην Cosmote TV για τον Ι. Καποδίστρια, τον «πιο ακέραιο της ελληνικής ιστορίας» Ελλάδα

Είναι ο πιο γνωστός άγνωστος της ελληνικής ιστορίας. Ο πρώτος μεγάλος ηγέτης της Ελλάδας. Ο κοσμοναύτης της ελληνικής ιστορίας... Με αυτές τις φράσεις σε μια χειμαρρώδη παρουσίαση ...

25 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι - Συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας Αίγινα

Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας και ο μαέστρος της Γιάννης Βρυζάκης σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου , στις 8.00΄ το βράδυ , στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, σε μια...