ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσιμεντοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αίγινας 

Ολοκληρώνονται οι εργασίες τσιμεντόστρωσης σε πολλούς δρόμους των Κοινοτήτων της Αίγινας. Συγκεκριμένα έχουν ολοκληρωθεί τσιμεντοστρώσεις  σε έξι τμήματα δρόμων στην Κοινότητα Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας – Βαγίας, οκτώ τμήματα στο Βαθύ, εννέα  στην Κυψέλη, πέντε στην Πέρδικα ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες τσιμεντόστρωσης σε τμήματα οδών στο Μαραθώνα και  σε περιοχές της Κοινότητας Αίγινας.

 

Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καραγιάννης, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Το έργο είναι προϋπολογισμού  530.000 Ευρώ, σχεδιάστηκε και δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Μούρτζη.

 

Η μελέτη συντάχθηκε από το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων ενώ φορέας κατασκευής του είναι ο Δήμος Αίγινας.

 

Το έργο καλύπτεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

 

*Οι φωτογραφίες είναι από τις τσιμεντοστρώσεις δρόμων στην περιοχή της Καβουρόπετρας και του Παρατηρητηρίου στην Κυψέλη.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία η κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της ΑίγιναςΑίγινα

Με παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Αττικής και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -  Γ. Πατούλης: «Μετά από πολλά χρόνια ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση ενός έργου ...

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο ΑίγιναςΑίγινα

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για την υποβολή αίτησης με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών  προς το Δήμο Αίγινας μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας σύμφωνα με την Υπουργική...