ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σταυροδοσία στην Κοινότητα Αίγινας

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη 28/5 με αρκετή καθυστέρηση  τα αποτελέσματα  των εκλογών για την Κοινότητα Αίγινας. Σύμφωνα με  τα στοιχεία  που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και όπως μας ενημέρωσε ο συνδυασμός που πρώτευσε, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


"ΑΙΓΙΝΑ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ -ΕΝΟΤΗΤΑ": 2.310 ψήφοι  και καταλαμβάνει 4 έδρες
"ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΙΓΙΝΑ" : 891 ψήφοι και καταλαμβάνει 2 έδρες
"ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ":  774 ψήφοι και καταλαμβάνει 1 έδρα.


Από  το συνδυασμό "Αίγινα - Κοινότητα - Ενότητα" εκλέγονται με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν: οι κ. Κασιμάκης Παναγιώτης με 936 ψήφους, ο κ.Μπήτρος     Σωτήριος με 748 ψήφους, η κ.Γκλαβά Αλυφαντή Νεκταρία με 543 ψήφους και ο κ. Νίκος Αλευρόπουλος με 325 ψήφους. Ακολουθούν οι: Αλεξανδράκης Παναγιώτης, Τζίτζη Καλλιόπη, Σκουλαρίκης Βασίλης, Αποστολοπούλου Ελένη, Τσελεμπή Άννα και Παρασκάκης Μιχάλης.


Από το Συνδυασμό: "Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα" , εκλέγονται οι κ. Νίκος Αλεξίου και Σαΐνης Κωνσταντίνος, ενώ από το συνδυασμό "Ελλάνιος Δίας" ο κ. Βασίλης Μουσουλέας.

Διαβάστε επίσης

Πρόσκληση στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αίγινας Γιάννη ΖορμπάΑίγινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς και τα μέλη του συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» σας προσκαλούν στην προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 21:30 στην Παλιά ...

Ουδετερότητα από τον Π. Μεθενίτη για την εκλογική αναμέτρηση του Β' γύρου στην ΑίγιναΑίγινα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" του υποψηφίου δημάρχου Παντελή Μεθενίτη.  Στην ανακοίνωση του ο κ. Μεθενίτης αναφέρθηκε στην εκλ...