ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φρενίτιδα με Χατζηγιάννη στον Πόρο (φωτογραφίες)

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου οι εορτασμοί των "Συνοριακών της Νεότερης Ελλάδας", με τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Ρώσικο Ναύσταθμο. 

 


Απίστευτος παλμός και κέφι, από περισσοτέρους από 2 χιλιάδες ανρθπωους που απόλαυσαν τη συναυλία του αγαπημένου ποπ καλλιτέχνη, μετατρέποντας την ιστορική παραλία σε "αρένα" συναυλιακού χώρου, χορεύοντας στο ρυθμό και τραγουδώντας τα αγαπημένα τραγούδια του Χατζηγιάννη. 

 


Αυτό που συνέβη στη χθεσινή συναυλία, ήταν πρωτόγνωρο για το νησί, καθώς εκατοντάδες έφηβοι και νέοι (που κρυβόντουσαν όλοι αυτοί;), κατέκλυσαν το χώρο μπροστά από τη σκηνή και συνόδευσαν τον καλλιτέχνη και τους μουσικούς σε ένα κρεσέντο κεφιού και διασκέδασης.

 


Η συναυλία ξεκίνησε ήρεμα, με το κοινό καθισμένο στις καρέκλες που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Πόρου, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, ανέβαινε το κέφι με αποτέλεσμα από τη μέση της συναυλίας και ύστερα, νέοι και μεγαλύτεροι έγιναν ένα, μπροστά από τη σκηνή, χορεύοντας και τραγουδώντας με... χέρια ψηλά.

 


Εκ του αποτελέσματος η επιλογή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, για την μεγάλη συναυλία των "Συνοριακών", δικαίωσε τον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, καθώς ο κόσμος έζησε το απόλυτο beach party στην τελευταία - τυπικά - βραδιά του καλοκαιριού. 

 


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Αθηνά Ρούτση και το συγκρότημα που τους συνόδευε, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εισέπραξαν την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού. 
Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Πόρου και η Περιφέρεια Αττικής.  

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στον Πόρο: Το ελικόπτερο έβγαζε καπνούς πριν πέσει στα καλώδια, λέει ο γιος του πιλότουΠΟΡΟΣ

Νέα τροπή στην υπόθεση με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, που στοίχισε την ζωή σε τρία άτομα έρχεται να δώσει ο γιος του αδικοχαμένου πιλότου, Βαγγέλης Καρυστινός.   Συγκεκριμ...

Δήμος Πόρου: Οδηγίες πρόσβασης για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Ρωσικό Ναύσταθμο ΠΟΡΟΣ

Για τη διευκόλυνση των θεατών που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη το Σάββατο 31η Σεπτεμβρίου 2019 στο Ρώσικο Ναύσταθμο, ο Δήμος Πόρου ενημερώνει για τα εξής: ...

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Πόρου σε όσους βοήθησαν στη διαχείριση της έκτακτης κατάστασηςΠΟΡΟΣ

Νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου, οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, που αφορούσαν  την τάνυση (τέντωμα) των τριών καλωδίων...

Συγκλονιστικό βίντεο από την έκρηξη του ελικοπτέρου στον Πόρο, αναρτήθηκε σε Νορβηγική ιστοσελίδα ΠΟΡΟΣ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, από την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του Δανός τουρίστας, από το σκάφος του στο λιμάνι του Πόρου.  Σ...