ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη ματιά και πρώτα λόγια μετά τη μεγάλη νίκη Δημητριάδη στον Πόρο

Ο κ. Γιάννης Δημητριάδης κέρδισε με άνεση και τον κ. Δημήτρη Στρατηγό με ποσοστό 58,33%, αυξάνοντας το ποσοστό που πήρε το 2014 - με αντίπαλο τον κ. Σπυρίδωνα - κατά 2 μονάδες.

Από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων παρατηρούμε πως παρότι ψήφισαν λιγότεροι δημότες από το 2014, ο Γ. Δημητριάδης απώλεσε μόλις 44 ψήφους από εκείνους που είχε συγκεντρώσει το 2014, ενώ ο Δ. Στρατηγός απώλεσε 152 ψήφους από τους ψήφους που είχε συγκεντρώσει η παράταξη του με αρχηγό τον κ. Σπυρίδωνα το 2014.

Πρόκειται λοιπόν για καθαρή και μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Πόρο έχουν ως εξής:

 

Δημητριάδης Ιωάννης

καθαρή Πορεία για τον Πόρο που όλοι ονειρευόμαστε ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
58,33%
1.663 ψήφοι
10 έδρες

 

Στρατηγός Δημήτριος Ανδρέας

Ο ΠΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
41,67%
1.188 ψήφοι
7 έδρες

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τεσσάρων πρώτων εκλογικών τμημάτων, οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν από τα εκλογικά τμήματα στο εκλογικό κέντρο του κ. Δημητριάδη, όπου 1000 περίπου πολίτες πανηγύρισαν έξαλα τη μεγάλη νίκη της Καθαρής Πορείας.

Στην πανηγυρική ομιλία του ο κ. Δημητρίαδης δήλωσε πως ο Πόρος θα συνεχίσει την πορεία προς την πρόοδο και την ανάπτυξη, σημειώνοντας πως η νίκη δεν ήταν ενάντια μόνο στον κ. Στρατηγό, αλλά απέναντι και σε άλλους τοπικούς πολιτικούς και κομματάρχες, όπως οι κύριοι Σπυρίδωνας, Χατζηπέρος και Κατσαφάδος.

Ο κ. Δημητριάδης κάλεσε τη μειοψηφία να συμμετέχει στις προσπάθειες προόδου και ανάπτυξης του Πόρου. Τους κάλεσε να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις αθλητικές διοργανώσεις όπως το Porosea ως εθελοντές, στις εθελοντικές δράσεις του δήμου, δηλαδή να βοηθήσουν τις προσπάθειες που γίνονται για το καλό του Πόρου και να σταματήσουν το σαμποτάζ, αλλιώς – όπως είχε δηλώσει και προεκλογικά – θα βρεθούν στο περιθώριο.

Τέλος ο κ. Δημητριάδης δήλωσε πως όταν αποφασίσει να αποσυρθεί, θα αφήσει πίσω του το κατάλληλο νέο άνθρωπο, που θα συνεχίσει την καθαρή πορεία στο δήμο και θα μπει ένα οριστικό τέλος στα νοσηρά φαινόμενα της διοίκησης του παρελθόντος.

Η νέα θητεία του Γιάννη Δημητριάδη, δεν ξεκινάει από το μηδέν. Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για το μέλλον έχει ξεκινήσει και προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσουν να είναι εξίσου και περισσότερο δημιουργικά για το λατρεμένο μας νησί.

Η καθαρή πορεία του Πόρου συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης

Οι συντελεστές του Porosea 2019 ΠΟΡΟΣ

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη επιτυχημένη διοργάνωση του Porosea 2019:   Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν και φέτος από το νησί μας ...