ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοινώσεις Αναστόπουλου και Κεχαγιόγλου μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ύδρα

Από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ύδρας κ.κ. Κώστα Αναστόπουλο και Λευτέρη Κεχαγιόγλου, εκδόθηκαν οι ακόλουθες ανακοινώσεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ύδρα: 

 

 

Κώστας Αναστόπουλος

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο
Υδραίες και Υδραίοι,
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλες και όλους εσάς, που μας δείξατε την αγάπη σας και εκφράσατε την εμπιστοσύνη σας, τιμώντας με την ψήφο σας το Συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα", τους συνεργάτες μου και εμένα προσωπικά.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλες και όλους εσάς που δεν μας ψηφίσατε, αλλά παρακολουθήσατε τον ωραίο και έντιμο προεκλογικό αγώνα που κάναμε.
Τούτη την ώρα, επιθυμώ να πω ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συνεργάτες μου: Τις κυρίες και τους κυρίους Δημοτικούς Συμβούλους, τα Μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, τον Επόπτη και τους Εκλογικούς Αντιπροσώπους, που όλοι μαζί σήκωσαν το βάρος αυτής της περιόδου με ενότητα, αξιοπρέπεια, συνέπεια και ζήλο, δίνοντας αγώνα μαζί μου. Η ευγνωμοσύνη μου τους ανήκει. Είναι ωραίο και συγκινητικό, στις κρίσιμες στιγμές, να βλέπεις ποιοι είναι οι πραγματικοί Φίλοι! Εκείνοι που χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον ή όφελος, στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν με ανιδιοτέλεια και αληθινή αγάπη.
Προς όλους και όλες δίνουμε μια υπόσχεση από καρδιάς: Να αγωνιστούμε με ενότητα για την Ύδρα μας και μόνο.
Στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Κουκουδάκη και τη νέα Δημοτική Αρχή ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους και να δικαιώσουν τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.
Φίλες και Φίλοι,
Η Ύδρα είναι πάνω από όλους και όλα. Με αυτό το δόγμα πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή. Τιμή μου η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Με όλη μου την αγάπη,
Κώστας Γ. Αναστόπουλος

 

Λευτέρης Κεχαγιόγλου 

"Ο Συνδυασμός ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ Συγχαίρει τον εκλεγμένο Δήμαρχο κο Γ. Κουκουδάκη για την επιτυχία του και εύχεται η νέα δημοτική αρχή να δικαιώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του Υδραϊκού λαού για την πρόοδο και Ανάπτυξη της Ύδρας μας".

 

 

Τα τελικά αποτελέσματα για τις Δημοτικές Εκλογές στο νησί: εγγεγραμμένοι 3.180, Έγκυρα 97,75%,Άκυρα 1,89%, συμμετοχή 61,42% και λευκά 7.
Κουκουδάκης Γεώργιος ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ
Ποσοστό 55,95%, Ψήφοι 1.068, Έδρες 7.
Αναστόπουλος Κωνσταντίνος ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ
Ποσοστό 23,31% , Ψήφοι 445, Έδρες 3.
Μαρκαντώνης Παναγιώτης Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
Ποσοστό 10,06%, Ψήφοι 192, Έδρες 1.
Τσακίρης Εμμανουήλ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ
Ποσοστό 5,97%, Ψήφοι 114, Έδρες 1.
Κεχαγιόγλου Ελευθέριος ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ Ποσοστό 4,71%, Ψήφοι 90, Έδρες 1.

Διαβάστε επίσης

Βλάβη στο Cat4. Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που έφτασαν τελικά στον προορισμό τους με το Cat6Ύδρα

Ταλαιπωρία για άλλη μια φορά υπέστησαν επιβάτες (168) με προορισμό τα λιμάνια Πόρου - Ύδρας και Σπετσών, όταν λόγω αδυναμίας εκκίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής που παρουσίασε χθες...

Συναινετική και ενωτική η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ύδρας κ. Μανόλη ΤσακίρηΎδρα

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και λίγο πριν τις 20:00 στο λιμάνι της Ύδρας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική ομιλία των Οικολόγων Ύδρας με ομιλητή τον επικεφαλής του συνδυασμού ...

Τα Κίτρινα Ποδήλατα στην ΎδραΎδρα

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των νέων του νησιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής μια πολύ όμορφη νεανική συναυλία από το συγκρότημα "Κίτρινα Ποδ...