ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρίσι Χάιντ: «Η μουσική βιομηχανία δεν είχε ακόμη τη δική της στιγμή #MeToo»

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος της ροκ, The Pretenders, Κρίσι Χάιντ (Chrissie Hynde) σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "The Independent" μίλησε για την εποχή των groupies, διερωτήθηκε γιατί περισσότερες γυναίκες δεν δημιούργησαν μπάντες και αναφέρθηκε στο νέο της άλμπουμ.

 

Ακούγοντας τον τελευταίο καιρό γυναίκες σε άλλους τομείς να μιλούν για τον αγώνα που δίνουν στα επαγγέλματά τους, τους συμβιβασμούς που έκαναν, τα σεξουαλικά αιτήματα που δέχθηκαν η Κρίσι Χάιντ δήλωσε ότι σκέφτηκε: "Γιατί απλά δεν πήρατε μία κιθάρα; Γιατί δεν μπήκατε σε μια μπάντα; Πολλά περισσότερα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν σε συγκροτήματα αν ήθελαν".

 

"Αν ήθελαν. Αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Απλά δεν ήθελαν. Πιθανόν ήταν ειλικρινά απλά πολύ απασχολημένες φροντίζοντας τον φίλο τους. Αυτή είναι η αλήθεια! Είμαι η ζωντανή απόδειξη!" τόνισε.

 

Τα πρόσφατα σχόλιά της για τη σεξουαλική κακοποίηση προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ο Ralph Lauren δημιούργησε συλλογή εμπνευσμένη από τη Ρέιτσελ με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς "Friends"Lifestyle

Για τον εορτασμό της 25ης επετείου της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Friends" o Ralph Lauren συνεργάστηκε με την Warner Bros και δημιούργησε τη συλλογή "Wear to Work" με βάση τι...

Λεωφορείο, η... πισίναLifestyle

«The Bus Pool», αυτή είναι η επωνυμία της πλέον πρόσφατης καλλιτεχνικής παρέμβασης του Μπενεντέτο Μπουφαλίνο (Benedetto Bufalino): ο Γάλλος καλλιτέχνης μετέτρεψε ένα τουμπαρισμένο ...