ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) στην Έκθεση GREEKPANORAMA στο Ζάππειο για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) παρέχει την αιγίδα του και συμμετέχει στην 1η Έκθεση GREEKPANORAMA www.greekpanorama.gr για τον Εναλλακτικό Τουρισμό, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 14-16 Νοεμβρίου 2019.

 

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) είναι η παγκόσμια πρωτοβουλία στοχευμένη στην προώθηση του αειφόρου τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ αποτελεί τον παγκόσμιο θεματοφύλακα του.

 

Το GSTC εργάζεται για την διεύρυνση της κατανόησης και πρόσβασης στις αειφόρες πρακτικές, υποστηρίζει την αναγνώριση και δημιουργία αγορών σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό, και εκπαιδεύει όπως και διαδίδει μία σειρά από παγκόσμια αποδεκτές αρχές, οι οποίες ορίζονται ως τα Κριτήρια του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αειφορίας (GlobalSustainable Tourism Criteria).

 

Τα κριτήρια αυτά, ως ένα σύνολο εθελοντικών αρχών που παρέχουν το πλαίσιο για την Αειφορία στην αγορά του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για καταλύματα και τουριστικούς οργανισμούς όσο και προορισμούς, ενώ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για το παγκόσμιο σύστημα κριτηρίων αειφορίας. Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Διευθυντή Μεσογείου, Δρ Ιωάννη ΠΑΠΠΑ, ioannis@gstcouncil.org, www.gstcouncil.org.

 

Ειδικότερα αναφέρουμε η συμμετοχή του GSTCθα περιλαμβάνει περίπτερο Εκθέτηκαι παρουσιάσεις / workshops, για τις ημέρες του κοινού (15-16 Νοεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο), καθώς και κεντρική ομιλία στο Forumτην ημέρα επαγγελματιών με HostedBuyersσυναντήσεις, στις 14 Νοεμβρίου, στο RadissonBluParkHotel.

 

Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας NorthEventsμε την αιγίδα και συμμετοχή του GSTCστην GREEKPANORAMAείναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η προώθηση αειφόρων τουριστικών πολιτικών και πρακτικών για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, των τουριστικών προορισμών, την διαχείρισή τους με αειφόρο τρόπο και την τελική πιστοποίησή τους.

 

Η GREEKPANORAMA τελεί επίσης υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων& Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία NorthEvents, με πολύχρονη εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

 

Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού ARGOTRAVELως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με HostedBuyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση.  Στρατηγικός συνεργάτης του Forumκαι των B2BΣυναντήσεων είναι και η AlphaMarketing.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Διοργάνωση NorthEvents.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας NorthEvents για την Ελλάδα: 210 9713 281, 210 9734859

Email: info@greekpanorama.gr, Website: www.greekpanorama.gr

Διαβάστε επίσης

Βουλευτικές εκλογές 2019: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετεΕλλάδα

Ανοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές στις 7:00 το πρωί. Σε 21.478 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα καλούνται οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, ενώ οι κάλπες...

Ο Δήμος Κυθήρων διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί επιδοτούμενης κατοίκησης στα Αντικύθηρα Ελλάδα

Με αφορμή συνεχή και επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν επιδότηση κατοίκων για τον εποικισμό των Αντικυθήρων, ο Δήμος Κυθήρων, με αίσθημα ευθύνης, διευκρινίζει τα ακόλο...

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια -5 πολίτες στο νοσοκομείο, εκκενώθηκαν χωριά και οικισμοίΕλλάδα

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στα Μανίκια της Εύβοιας, ενώ νέα μέτωπα πυρκαγιάς εκδηλώθηκαν τη νύχτα στην ίδια περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Εκκενώθ...

Εκδήλωση του ΕΟΤ για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Μεγάλη ΒρετανίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το αναβαθμισμένο ελληνικό τουριστικό προϊόν στους τομείς του τουρισμού πολυτελείας, του θαλάσσιου τουρισμού και του sailing παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Λονδίνο, σε ει...