ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Conference League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη "μάχη" της Ευρώπης

Σημαντικό το αποψινό βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη «μάχη’» με στόχο την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του UEFA Conference League, στο πλαίσιο των πρώτων παιχνιδιών για την φάση των 16 της διοργάνωσης.


Στις 19:45 (CosmoteSport3) στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Είμαστε στην επόμενη φάση και για να φτάσουμε ως εδώ παίξαμε έναν προκριματικό περισσότερο από τη Μακάμπι. Έκανε πιο σωστά τη δουλειά της. Έχει κερδίσει τη θέση της εδώ κι αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη. Για κάποιον λόγο βρίσκεται εδώ και η Μακάμπι, κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να μπορέσουμε να προκριθούμε» ήταν το σχόλιο του προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

 

Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται μια ενδεκάδα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Ορτέγκα, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσο στην άμυνα. Έσε, Τικίνιο, Όρτα στη μεσαία γραμμή και Φορτούνη, Ποντένσε, Ελ Καμπί στην επίθεση.

Στις 22:00 (CosmoteSport2) στο Μάξιμιρ του Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντινάμο.

«Έχουμε βελτιωθεί, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σοβαροί και ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη ομάδα αλλά έχουμε τεράστιο κίνητρο όπως και ψυχολογία αφού δεν έχουμε ηττηθεί στη διοργάνωση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς προσανατολίζεται να ξεκινήσει την ομάδα του με τον Κοτάρσκι στην υπεράσπιση της εστίας. Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ότο στην άμυνα. Μειτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας στο κέντρο. Ζίβκοβιτς, Τάισον και Τόμας στην επίθεση.

 

 

Διαβάστε επίσης

Κύπελλο: Στον τελικό ο Άρης 14 χρόνια μετά, κράτησε στο 0-0 με τον ΠαναιτωλικόΑθλητικά

«Πατώντας» πάνω στη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο, ο Άρης εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας στον επαναληπτικό στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθη...

Σοκ και θλίψη, πέθανε η πρώην αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού Ρούξι ΝτουμιτρέσκουΑθλητικά

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρουμάνα πρώην βολεϊμπολίστρια, η οποία έκανε σπουδαία καριέρα στην χώρα μας με τα «χρώματα» του Παναθηναϊκ...

To ντέρμπι των "αιωνίων" και το ντέρμπι του βορρά στην πρεμιέρα των Play Offs Αθλητικά

Με ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκινούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, την Κυριακή 10 Μαρτίου. Σήμερα (4/3) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, που όπως ήταν λογικό θ...