ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Τάσου Μούγιου

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδιασμού του, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος. 

Συνολικά μέχρι σήμερα, ο κ. Μούγιος έχει ανακοινώσει 25 υποψήφιους σύμβουλους με τον συνδιασμό του "Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων". 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου:

 

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
συνεχίζουμε σταθερά και σε τακτά χρονικά διαστήματα να παρουσιάζουμε τους συνοδοιπόρους μας στην
''ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ''
Άλλοι νέοι σε ηλικία και άλλοι νέοι στα κοινά, έμπρακτα στηρίζουν την παράταξης μας. Άνθρωποι που επιλέγουν να γυρίσουν στον τόπο τους και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια για ένα καλύτερο κοινό μέλλον. Τους ευχαριστώ ο ίδιος προσωπικά για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή να μετέχουν στο συνδυασμό μας.
 
 
ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Αθανάσιος Βλάχος, του Δημητρίου και της Νεκταρίας Κουλαρμάνη, έχει γεννηθεί στις 18/08/88 στον Χολαργό Αττικής. Είναι απόφοιτος της σχολής "ΑΚΜΗ" με ειδίκευση "Εκπαιδευτή Οδηγών". Το 2010 επέστρεψε στην γενέτειρά του, τον Γαλατά Τροιζηνίας, όπου δημιούργησε την δική του οικογένεια φέρνοντας στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά.
Επιχείρησε αρχικά στον χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία μόλις στα 23 του χρόνια, ενώ στα 30 του έτη αποφάσισε να στραφεί σε αυτό που τελικά γνωρίζει πολύ καλά, τον πρωτογενή τομέα. Αυτός ο τομέας, άλλωστε, πιστεύει πως θα βοηθήσει τον τόπο μας να αναπτυχθεί!
Είναι ιδιοκτήτης του Πρότυπου Ελαιοτριβείου "OLIVETECH", μιας οικογενειακής επιχείρησης, που του δίνει την δυνατότητα να συναναστρέφεται με μεγάλη μερίδα αγροτών της περιοχής μας. Αυτό τον καθιστά ικανό να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και αποτέλεσε τον λόγο ενασχόλησής του με τα κοινά συμμετέχοντας στον δικό μας συνδυασμό.
 
 
 
ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη Καλλίτση - Μούγιου γεννήθηκε στην Νίκαια Πειριαώς, στις 18/1/62, ούσα τέκνο πολυμελούς οικογένειας. Διατηρεί σπίτι στον Άγιο Γεώργιο Τροιζηνίας επί 28 χρόνια, όπου διαμένει μόνιμα τα 3 τελευταία.
Έχει υπηρετήσει στον ΟΤΕ, όπου οι σπουδές της στις Δημόσιες Σχέσεις και Marketing, όπως και οι γνώσεις της στα αγγλικά, τα ιταλικά και τους υπολογιστές την έφεραν στην ευχάριστη θέση να υπηρετήσει για αρκετά χρόνια ως ιδιαιτέρα γραμματεύς στην Περιφερειακή Δ/νση ΟΤΕ Νήσων αρχικά και στην συνέχεια στην Περιφερειακή Δ/νση ΟΤΕ Αττικής στην ίδια θέση. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσε να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δυνατότητές της δίνοντας λύσεις σε αρκετά σοβαρά προβλήματα που ανέκυπταν στην υπηρεσία της.
Φάρος στις οποιεσδήποτε ενέργειές της ήταν η ικανοποίηση των πελατών μας και η έξωθεν καλή μαρτυρία της υπηρεσίας μας, πράγμα που επετεύχθη.
Το όραμα που την παρακινεί να συμμετάσχει στον συνδυασμό μας είναι η αγάπη για τον τόπο της και η διάθεση να εργαστεί για την πλήρη αξιοποίηση του Δήμου μας, με όλες της τις δυνάμεις.
 
 
 
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
Η Αθηνά Λάμπρου γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2000 στο Μαρούσι Αττικής. Μεγάλωσε στα Μέθανα όπου είναι ο τόπος καταγωγής της. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Βασική της επιδίωξη είναι η Ανάπτυξη του τόπου μας και η δημιουργία προοπτικών για την επιστροφή των νέων στον τόπο καταγωγής τους.
 
 
 
ΜΗΤΡΩΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Η Βαρβάρα Μητρώκα, του Παναγιώτη και της Κατερίνας Γεωργιτσάκη, γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του ΕΠΑ.Λ. Γαλατά στον τομέα "Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων" με ειδικότητα "Πλοίαρχου Εμπορικού Ναυτικού".
Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να συνδράμει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς της ,στο περίπτερο, και πλέον εργάζεται αποκλειστικά εκεί.
Η αγάπη για τον τόπο της και η διάθεση για προσφορά αποτέλεσαν εφαλτήρια για την συμμετοχή της στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό μας!
 
 
ΝΑΛΜΠΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Ναλμπαντίδης γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1989. Είναι απόφοιτος Ναυτικού Λυκείου Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στα Μέθανα από όπου κατάγεται. Από το 2012 έως το 2014 διατηρούσε μαγαζί εστίασης, ενώ αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται εκ νέου στον ίδιο κλάδο. Η διάθεση για δουλεία, οι δημιουργικές ιδέες και η επιθυμία του για την αναβάθμιση του τόπου μας τον κατέστησαν άξιο για την συμμετοχή του στον συνδυασμό μας.
 

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία: Υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 ο Γιάννης Γκούμας - Δείτε ποιοι άλλοι Τροιζήνιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τρείς Τροιζήνιοι έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους στην Α' Πειραιώς και Νήσων, με τρία διαφορετικά κόμματα, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  Πρόκειται για τον Πέτρο Μούγιο, ο οπ...

Τροιζηνία - Μέθανα: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τον δήμο ο Σωτήριος Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με την ακόλουθη δήλωση, ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Οκτωβρίου, ο σημερινός Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήριος Σούχλας:    "Αγαπητές Συνδημότισσ...

Γαλατάς: Ο Τροιζήνιος υποψήφιος βουλευτής με την "Ελληνική Λύση" Π. Μουγιος κατέθεσε στεφάνι την 25η ΜαρτίουΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Τροιζήνιος υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα "Ελληνική Λύση" κ. Πέτρος Μούγιος, κατέθεσε στεφάνι την 25η Μαρτίου, στον Γαλατά Τροιζηνίας.  Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Μούγιου: "Εκπρ...

Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με την παράταξη του "Ενότητα και Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Μούγιος.  Με αυτούς τους 5 υποψήφιο...

Τροιζηνία: Έργα οδοποιίας και αναπλάσεις που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη - Σούχλα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Γ. Πατούλης: «Ο δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της Αττικής μας το οποίο στηρίζουμε διαχρονικά και ενισχύουμε με χρηματοδοτήσεις και αναπτυξιακά εργαλεία»  ...