ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στα χέρια των Αρχών βίντεο με τις κινήσεις των δραστών - Εξετάζεται αν οι εκτελεστές είναι από το εξωτερικό

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δύο δράστες, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ, δίνουν οι αστυνομικές Αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της φρικτής δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν στα χέρια του βίντεο "φωτιά" από κάμερες ασφαλείας από ένα κατάστημα και από μία πολυκατοικία, στην περιοχή της δολοφονίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα βίντεο καταγράφονται οι δύο εκτελεστές πάνω στο μηχανάκι που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν τον αστυνομικό συντάκτη και να διαφύγουν, μετά τη δολοφονία. Θα επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν την πινακίδα της μηχανής, παρόλο που εκτιμούν ότι πιθανόν είναι πλαστή, μήπως τυχόν έτσι φτάσουν στα ίχνη τους. Σημειώνεται ότι το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι ενεργοποιημένα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου έγινε η δολοφονία, καθώς θεωρούν ότι οι εκτελεστές δέχτηκαν κλήση από συνεργό τους που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο.

Πιθανόν να πρόκειται για εκτελεστές από το εξωτερικό

Οι αξιωματικοί που διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, φαίνεται πως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι δράστες να είναι πληρωμένοι εκτελεστές από το εξωτερικό, που τους "έφερε" στη χώρα αυτός που υπέγραψε το "συμβόλαιο θανάτου". Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, πρόκειται για μία τακτική που συναντάται αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια σε περιπτώσεις πληρωμένων συμβολαίων θανάτου, που έχουν εκτελεστεί στην Ελλάδα. Αξιωματικός αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι είναι πιθανόν οι εκτελεστές να μην γνώριζαν καν ποιος ήταν ο άνθρωπος που δολοφόνησαν. Θεωρείται πιθανόν δηλαδή να πήραν τα χρήματα, να ήρθαν στην Ελλάδα, να σκότωσαν τον δημοσιογράφο και το ίδιο απόγευμα να έφυγαν από τη χώρα.

Σε ό,τι αφορά στο επιχειρησιακό σκέλος των ερευνών, έχει ξεκινήσει ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο πλαίσιο, αυτό, αναμένεται να ληφθούν οι καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του δημοσιογράφου, προκειμένου να μάθουν εάν ο αστυνομικός συντάκτης τους είχε πει ότι έχει απειληθεί από κάποιον ή αν υπήρχε κάτι που να τον προβλημάτιζε. Επίσης, θα κληθούν να καταθέσουν και άνθρωποι από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Σημειώνεται ότι ήδη έγινε μία πρώτη συνάντηση με τον δικηγόρο του.

Στο "μικροσκόπιο" τα κινητά και ο υπολογιστής

Στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθούν τα κινητά τηλέφωνα και το laptop του δημοσιογράφου. Η εντολή που έχει δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι να γίνει ακόμη και ανάκτηση δεδομένων και εάν εντοπιστεί κάτι, να ενημερωθούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Αυτό που ενδιαφέρει τους αστυνομικούς, είναι να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, που όλα δείχνουν ότι έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Χαρτογραφούν το δρομολόγιο του δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε από το κανάλι Star όπου εργαζόταν, την ώρα που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση και εκτιμάται ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν, γι' αυτό οι αστυνομικοί χαρτογραφούν το δρομολόγιο που ακολούθησε μέχρι το σπίτι του, αναζητώντας υλικό από κάμερες που μπορεί να έχουν καταγράψει τους δολοφόνους, ή τυχόν συνεργούς τους. Παράλληλα, θα "σαρώσουν" τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας από τα σημεία από τα οποία πέρασε ο δημοσιογράφος.

Οι αστυνομικοί θέλουν να δουν αν οι δράστες είχαν έρθει νωρίτερα και είχαν κάνει κάποια κατόπτευση του χώρου και προς τα πού διέφυγαν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Το δεδομένο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές είναι ότι ήταν δύο τα άτομα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρξε και κάποιος συνεργός ώστε να τους έδινε πληροφορίες ή να ήταν κοντά ώστε να ήταν και αυτός έτοιμος να αντιδράσει σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά στο σχέδιό της δολοφονικής επίθεσης. Υπάρχει και η εκδοχή των δύο ομάδων που έδρασαν, όπου ομάδα συνεργών ακολουθούσε τον δημοσιογράφο από τη δουλειά του μέχρι το σπίτι του στον Άλιμο και έδωσε σήμα στους εκτελεστές να δράσουν. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται δεδομένο πως γνώριζαν με ακρίβεια το πρόγραμμά του και την ώρα που θα επέστρεφε στο σπίτι. Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν οι ενοικιαζόμενοι εκτελεστές του να είχαν έρθει από εξωτερικό για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου.

 

"Ξεσκονίζουν" δημοσιεύματα

Όπως μετέδωσε από την πρώτη στιγμή ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm 97,8 Μαρίνος Αλειφέρης, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ, ιδίως τα κείμενα τα οποία είχε γράψει τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα bloko.gr που διατηρούσε. Κείμενα, που είχαν να κάνουν κυρίως με θέματα οργανωμένου εγκλήματος και διαφθοράς, και τα οποία οι αστυνομικοί ανασύρουν για να εξετάσουν αν κάποια από αυτά μπορεί να σχετίζονται με την δολοφονική επίθεση. Δεν αποκλείεται δηλαδή οι δολοφόνοι του να "κρύβονται" μέσα στα κείμενά του, και κάποιο στοιχείο που θα εντοπίσουν, σε συνδυασμό με τα ευρήματα, να τους οδηγήσουν τουλάχιστον στο κίνητρο των δραστών. Έτσι, το πρώτο πράγμα που εξετάζουν είναι οι εκτελεστές του να βρίσκονται πίσω από υπόθεση με την οποία είχε ασχοληθεί και όσα είχε γράψει ή πει να "ενόχλησαν" κάποιους και αποφάσισαν να του κλείσουν οριστικά το στόμα. Τα ρεπορτάζ που κυρίως μελετούν είναι αυτά με θέμα το οργανωμένο έγκλημα και κυκλώματα διαφθοράς, προκειμένου να εξετάσουν αν κάποια από αυτά μπορεί να σχετίζονται με την δολοφονική επίθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το "σκανάρισμα" θα ξεκινήσει από τα πιο πρόσφατα χρονολογικά δημοσιεύματα, δηλαδή κείμενα των τελευταίων μηνών. Είναι χαρακτηριστικό ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο προς το τέλος ανέφερε πως "υποσχόμαστε και άλλες αποκαλύψεις...".

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, εκτιμούν όσοι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν γνώση των δεδομένων της έρευνας μέχρι στιγμής, αλλά τις λιγότερες πιθανότητες αυτήν την ώρα συγκεντρώνει το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας. Αντιθέτως, οι έρευνες παίρνουν ποινική κατεύθυνση. Πάντως, ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν είχε αναφέρει ποτέ στην Αστυνομία απειλές σε βάρος του, ούτε είχε ζητήσει αστυνομική προστασία. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που τον καθιστούσε εύκολο στόχο.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο δημοσιογράφος φέρει τραύματα από 10 σφαίρες. Οι έξι τον έπληξαν στον θώρακα, οι δύο στο κεφάλι, η μία στον λαιμό και η μία στην παλάμη. Ειδικά η τελευταία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δείχνει ότι ο αστυνομικός συντάκτης πιθανόν να προσπάθησε να προστατευτεί, τη στιγμή που δεχόταν "βροχή" από σφαίρες από τους εκτελεστές, που του έστησαν φονικό καρτέρι.

Η βαλλιστική εξέταση

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε και η πρώτη βαλλιστική εξέταση για το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας η οποία δείχνει πως το όπλο είναι "καθαρό" δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Αυτό ήταν κάτι που ανέμεναν οι αστυνομικοί και δεν τους προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο θα γίνει και δεύτερη έρευνα για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με το αποτέλεσμα και θα σταλεί η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι από τον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τρία θραύσματα βολίδων και τρεις παραμορφωμένες βολίδες. Πάντως όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι δράστες ήθελαν πάση θυσία να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ, από τα σημεία που έχει δεχτεί τις σφαίρες, ενώ εκτιμούν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό.

 

Πώς στήθηκε η ενέδρα

Ο 52χρονος δημοσιογράφος έφυγε από το στούντιο Pro στο Πικέρμι λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στο σπίτι του στον Άλιμο. Δεν μπήκε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας αλλά πάρκαρε λίγα μέτρα πιο πριν, κοντά στο σπίτι του. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εκεί τον πλησίασε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού σκούρου χρώματος με δύο άτομα. Ο συνεπιβάτης, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, χακί μπουφάν με κουκούλα, μαύρη μάσκα και μαύρα γυαλιά ηλίου αποβιβάστηκε από το μηχανάκι, τον πλησίασε και χωρίς να πει απολύτως τίποτα τον πυροβόλησε συνολικά 13 φορές, δίνοντάς του τη χαριστική βολή, στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως δεν άκουσαν πυροβολισμούς γι' αυτό εξετάζεται η εκδοχή το 9άρι όπλο να είχε σιγαστήρα, παρότι το σενάριο αυτό έχει αποδυναμωθεί. Το σκηνικό της δολοφονίας κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, όπως περιγράφουν και αυτόπτες μάρτυρες.

Ο εκτελεστής αφού "γαζώνει" τον αστυνομικό συντάκτη με σφαίρες, επιβιβάζεται στο μηχανάκι και οι δράστες εξαφανίζονται. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός, πεσμένος μπρούμυτα, στο παρκάκι δίπλα στο σπίτι του. Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από την οδό Άννινου στις 14.28, ενώ κινητή ιατρική μονάδα ήταν στο σημείο επτά λεπτά μετά, στις 14.35. Αμέσως, ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ που προσπάθησε να πλησιάσει τον τόπο του εγκλήματος. Μια σπαρακτική κραυγή "αφήστε με να τον δω" ακουγόταν στον χώρο με τη γυναίκα να ζητεί από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει το σημείο όπου εκείτετο ο άνδρας της νεκρός. Εκεί ήταν και ο 19χρονος γιος τους, που απαρηγόρητος προσπαθούσε να στηρίξει τη μητέρα του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή, οι αστυνομικοί οδήγησαν κάποια άτομα στο τμήμα, όμως διαπιστώθηκε ότι κανείς δεν είχε εμπλοκή. Μάλιστα, υπήρξε μία καταδίωξη στην Ιερά Οδό όπου εντοπίστηκε μια τέτοια μηχανή. Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ λίγη ώρα μετά αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του.

 

 

"Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα - Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα"

"Κλειδί" στην υπόθεση είναι οι αυτόπτες μάρτυρες. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια υπαλλήλων του δήμου Αλίμου που βρίσκονταν στο σημείο για να κλαδέψουν δέντρα. Έχουν δώσει καταθέσεις από την πρώτη στιγμή, από τις οποίες προκύπτουν και τα πρώτα στοιχεία.

Για τη στιγμή της δολοφονίας Γιώργου Καραϊβάζ στην οδό Άννινου στον Άλιμο μίλησε ο υπάλληλος του δήμου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ εκτέλεσης. “Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπάλληλος και σημείωσε ότι οι τρεις δημοτικοί υπάλληλοι μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους, στο παρκάκι έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ.

“Τους είχαν πλάτη όταν ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε και άλλους ήχους και γυρίσαμε και είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει”, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας αργότερα πως όλο αυτό κράτησε λιγότερο από μισό λεπτό. “Ήταν τόσο γρήγορο . Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα”, δήλωσε. Το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, παρόλα αυτά ακούστηκε κάτι”, σημείωσε. Στο ερώτημα εάν ο δημοσιογράφος αντέδρασε απάντησε: “Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα. Δεν μίλησαν, δεν άλλαξαν κουβέντα”.

Αναφερόμενος στο όχημα των δραστών ανέφερε “ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα”. “Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία και ήρθαν μέσα στο 5λεπτο... Στο σημείο βρίσκονταν μόνο εμείς οι τρεις που δουλεύαμε”, σημείωσε ο υπάλληλος του δήμου Αλίμου.

 

"Του έριξαν χαριστική βολή" "Εγώ ήρθα ένα λεπτό μετά και είδα το σώμα του πεσμένο κάτω μπρούμυτα και φυσικά δεν τον γνώρισα. Το αίμα έτρεχε φρέσκο" είπε μία γειτόνισσα "μπροστά στα μάτια τριών υπαλλήλων του δήμου" πρόσθεσε η ίδια γυναίκα, ενώ συγκλονίζει λέγοντας πως αφού τον πυροβόλησαν αρκετές φορές του έριξαν και τη χαριστική βολή. Ένας άνδρας σημείωσε "Κατεβήκαμε να δούμε τι γίνεται στη γειτονιά μας. Τι έγινε μεσημεριάτικα δεν ξέρει κανένας". Ενδιαφέρον επίσης έχουν οι μαρτυρίες δύο τουλάχιστον υπαλλήλων του δήμου που προέβαιναν σε κηπουρικές εργασίες στο αλσύλλιο δίπλα στο οποίο είδαν τους δράστες, το όχημά τους, από πού κατευθύνθηκαν και πώς εξελίχθηκε η δολοφονία. Πέρα από τους αυτόπτες μάρτυρες, θα κληθούν να καταθέσουν η σύζυγος, το παιδί του, στενός φιλικός και οικογενειακός κύκλος για να διευκρινίσουν αν δεχόταν απειλές ή αν είχε εκμυστηρευτεί ότι ανησυχούσε για κάτι.

 

 

Μητσοτάκης: Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία
Τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

"H εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια" έγραψε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τwitter.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου: "Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο συναντήθηκα και ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μια χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη, είναι μια ήσυχη, ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Δημοκρατία αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ".
 
 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη protothema.gr: Οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ τον περίμεναν 10 λεπτά έξω από το σπίτι τουΕλλάδα

  Mικρόσωμος με λευκό κράνος και φιμέ τζάμι ο οδηγός του σκούτερ - Σωματώδης, γυμνασμένος με μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι και χακί μπουφάν με κουκούλα ο εκτελεστής – Τον περίμ...

Αποκλειστικό: Καταργείται η κυριακάτικη αργία για κλάδους, τι ισχύει με αμοιβές και ρεπόΕλλάδα

Οι 11 νέες εργασίες και δραστηριότητες επιχειρήσεων που εξαιρούνται από την εργασία της Κυριακής και τις ημέρες αργίας. Σε ποιες δραστηριότητες οι εργαζόμενοι θα εργάζονται Κυριακέ...

Β. Κικίλιας: Υπολογίζουμε τον Ιούνιο να εμβολιάζουμε τους υγιείς 40άρηδεςΕλλάδα

«Εάν τηρηθούν οι παραδόσεις του β' τριμήνου, υπολογίζουμε τον Ιούνιο να ξεκινήσουμε να εμβολιάζουμε τους υγιείς σαραντάρηδες», σημείωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας Βασίλης ...

Τους Δελφούς, το Δίστομο και την Αράχωβα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»Ελλάδα

Την 'Αμφισσα επισκέφθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, για να παραστεί στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων...

Κορωνοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο οικισμός Ρομά ΝομισματοκοπείουΕλλάδα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσεται ο οικισμός Ρομά Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου της Περιφέρειας Αττικής, ενώ επιβάλλονται  περιοριστικά μέτρα απ...

Καταζητείται από την αστυνομία ο Στέφανος Χίος για διασπορά ψευδών ειδήσεωνΕλλάδα

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό». Στο πλαίσιο αυτό διερευνάται η τέλεση της αξιόποινης πράξης...

Δέκα σφαίρες εκ των οποίων δύο στο κεφάλι δέχτηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεσηΕλλάδα

Με δέκα σφαίρες, εκ των οποίων οι δύο στο κεφάλι, εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, οι δολοφόνοι χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον 'Αλιμο, σύμφωνα με το αποτέλεσ...

Δήλωση του πρωθυπουργού για την απώλεια του Ιάκωβου Τσούνη: Η Ελλάδα αποχαιρετά, σήμερα, ένα άξιο τέκνο τηςΕλλάδα

«Η Ελλάδα αποχαιρετά, σήμερα, ένα άξιο τέκνο της. Και όλοι σκύβουμε με σεβασμό στη μνήμη του αληθινού ευπατρίδη Ιάκωβου Τσούνη», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσ...