ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντικές αιγίδες στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Τουρισμού και Yachting

Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κοινού και των επαγγελματιών του χώρου για το φεστιβάλ . Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες , τα επιμελητήρια, οι δήμοι και εταιρίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα .

Το φεστιβάλ δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες να αναδείξουν την μαγεία και τα μυστικά της θάλασσας αλλά παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα της απόλαυσης των Ελληνικών θαλασσών. Επίσης το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριακές εκδηλώσεις και να ενημερωθεί για τα διάφορα ζητήματα που θα συζητηθούν.

Στην τεράστια επιτυχία του φεστιβάλ συμβάλουν οι Αιγίδες που έχουν συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές των πολιτικών και επαγγελματικών φορέων.

Πάρα πολλοί διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους την κορυφαία διοργάνωση θαλάσσιου τουρισμού.

Την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:

Υπουργείο Τουρισμού
Υπουργείο Ναυτιλίας Και Νησιωτικής Πολιτικής
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
Περιφέρεια Αττικής
Δήμος Αλίμου
Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος
Hellenic Yacht Brokers Association
Fedhatta
Κεντρική ένωση δήμων Ελλάδας
Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών
Network of the Insular Chambers of Commerce and Industry of the European Union
European Small Islands Federation
Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος
Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών

 

Portnet.gr

 

Διαβάστε επίσης

Μέγα το της θαλάττης άλγοςΣκάφη

Γράφει η Σεβαστή Στρογγυλού, Φιλόλογος – Ιστορικός ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΠΟΡΟΙ – Κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, θεωρεί ότι η μοναδική λύση για να ξεφύγει από την όποια μορφή κρίσης είναι...