ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

To 7ο Mediterranean Yacht Show επιστρέφει τον Απρίλιο του 2021 στο Ναύπλιο

 

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο,

θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021, θέτοντας για ακόμα μια χρονιά

στο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

 

Ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στην ατζέντα του yachting διεθνώς, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει για 7η χρονιά στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021.


Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο και κατέχει εξέχοντα ρόλο στην άνθιση και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

Η έκθεση προσελκύει κάθε χρόνο ένα πολυσυλλεκτικό κοινό charter brokers από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα σκάφη που διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και ενημερωθούν για το πλήθος των επιλογών που παρέχουν.

 

Ο σταθερά αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων σκαφών, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και η μοναδική τοποθεσία που φιλοξενεί το show καθιστούν το MEDYS μια από τις σημαντικότερες Β2Β εκθέσεις στην παγκόσμια κοινότητα του yachting και τη μεγαλύτερη διεθνώς ως charter show. Το MEDYS ενισχύει σημαντικά τη διασύνδεση μεταξύ central agents, brokers και επαγγελματιών που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Με 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους μεγαλύτερου των 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου κατά την τελευταία διοργάνωση, οι προσδοκίες για το MEDYS 2021 είναι αντίστοιχα υψηλές.

 

Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show θα πραγματοποιηθεί επίσης ο ιδιαίτερα δημοφιλής διαγωνισμός “Chefs’ Competition”, ο οποίος θα αναδείξει για ακόμα μια φορά τις πλούσιες γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρουν οι chefs on board, ενώ ένα πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων θα πλαισιώσει την έκθεση, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

•   Για περισσότερες πληροφορίες σε θέματα Τύπου επικοινωνήστε με τον κ. Κώστα Παναγάκη (κινητό: +30 6975871624 | e-mail: press@gya.gr)

•   Για εγγραφές, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση ή τον Σύνδεσμο επικοινωνήστε με την κ. Μένη Τσαβαρή: (τηλ: +30 210 9811717 | e-mail: info@gya.gr

Διαβάστε επίσης

image descriptionΣκάφη

  Οι οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19 σε σκάφη αναψυχής μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, που προβλέπονται στα κυβε...

image descriptionΣκάφη

Σε φάση οριστικοποίησης έχουν εισέλθει τα πρωτόκολλα μετακίνησης των επιβατών στην ακτοπλοΐα, όπως ανέφερε πριν από λίγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο συνέν...

image descriptionΣκάφη

Αναβολή λόγω Covid-19 Για τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα την περίοδο 26 με 30 του μηνός αναβάλλονται τα «Ποσειδώνια»!  Η γνωστή διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση, η μεγαλύτερη παγκοσμίως, π...