ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

H ANEK LINES «αποχαιρετά» τον Αρχιπλοίαρχο της Καπετάν Πέτρο Χατζηδάκη

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17 Μαρτίου...

Σήκωσε «άγκυρα» για το «μεγάλο ταξίδι» ο Αρχιπλοίαρχος DPA της ΑΝΕΚ LINES καπετάν Πέτρος Χατζηδάκης, την Τρίτη 17 Μαρτίου.

Η σκληρή είδηση του «φευγιού» του επώδυνη για όλους:
Διοίκηση, Πληρώματα, Εργαζόμενους.

Ο θαλασσόλυκος από το Βάμο, με το καυστικό χιούμορ, άφησε την δική του σφραγίδα στην αγαπημένη του ΑΝΕΚ, για την οποία ήταν πάντα περήφανος, όπως άλλωστε και εμείς στην ΑΝΕΚ για τον καπετάν Πέτρο.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, το τσαγανό, η στιβαρότητα του χαρακτήρα του, ήταν χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του σε όλη του την πορεία, σε στεριά και θάλασσα.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη γυναίκα του, την κα Μαίρη και τα λατρεμένα του παιδιά Νίκο και Άννα, εκ μέρους της θαλασσινής οικογένειάς του καπετάνιου, της ΑΝΕΚ LINES.
Της ΑΝΕΚ που θρηνεί μαζί τους το χαμό του καπετάν Πέτρου με τις σημαίες των πλοίων της σε όλο τον κόσμο να κυματίζουν μεσίστιες.

Είναι σίγουρο ότι το μπλε των ματιών του και η βροντερή φωνή του, θα μας οδηγούν ακόμα και από το μακρινό λιμάνι για το οποίο, ήδη, έβαλε ρότα.

Εκ μέρους του Δ.Σ της ΑΝΕΚ καλό ταξίδι καπετάν Πέτρο!!!
 Πηγή: Portnet.gr

Διαβάστε επίσης

image descriptionΝαυτιλία

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της CMA CGM Σε «φάση ανάκαμψης» εκτιμά ότι μπαίνουν τα Κινεζικά λιμάνια η CMA CGM, μετά το «πάγωμα» των δραστηριοτήτων τους λόγω του κοροναϊού. Η CMA CGM στηρ...

image descriptionΝαυτιλία

  Δεύτερο πλοίο Γενικής Υποστήριξης του Στόλου   Μετά το πρώτο πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΑΤΛΑΣ Ι», το οποίο δώρισε η οικογένεια Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό τον Δεκέμβριο του 20...

image descriptionΝαυτιλία

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της το κοινωνικό έργο της μοναδικής τόσο συλλογικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας του ελληνικού εφοπλισμού διευρύνθηκε περισσότερο την χρονιά που πέρασε, καθώς...

image descriptionΝαυτιλία

  Επίσκεψη για μια εβδομάδα στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού τους ταξιδιού   1. Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυ...