ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Master Chef στο κρουαζιερόπλοιο Cosmos

Του Γ. Μπήτρου

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ένα καλοφτιαγμένο σκαρί όσο και αν παλιώνει είναι σαν το καλό κρασί. Που η ηλικία του προσδίδει αξία και κύρος. Το ίδιο συμβαίνει με το πλοίο “Cosmos”, το αγαπημένο πλοίο των νησιωτών μας όταν μεσουρανούσε στις δεκαετίες των ’70 και ’80 με το όνομα “Μυκήναι” στη γραμμή του Αργοσαρωνικού.

Το πλοίο τις τελευταίες δεκαετίες ως μικρό κρουαζιερόπλοιο στα γνώριμα νερά του Σαρωνικού κάνει μια λαμπερή καριέρα πλήρως ανανεωμένο, αναβαθμισμένο και σύγχρονο. Όσοι το έζησαν το καμαρώνουν και νοσταλγούν τα ταξίδια που τους χάρισε.

Όμως η λάμψη του τροφοδοτείται και από τις υπηρεσίες που προσφέρει πλέον και από τη χρήση του. Τελευταία όπως διαβάζουμε γυρίστηκε στο πλοίο επεισόδιο τηλεοπτικής εκπομπής για το Star Channel.

Διαβάζουμε τη σχετική δημοσίευση από το site Elliniki aktoploia.gr απ’ όπου και οι σχετικές φωτογραφίες.

“Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, μεταδόθηκε από το STAR Channel το επεισόδιο της διεθνούς φήμης τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής Master Chef, με τις εξωτερικές δοκιμασίες να πραγματοποιούνται στο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο COSMOS της Evermore Cruises, κατά τη διάρκεια της μονοήμερης κρουαζιέρας Ύδρα, Πόρος, Αίγινα.

Ένα πρωτοποριακό επεισόδιο, που αντίστοιχό του δεν έχει ξαναγίνει, επάνω στο COSMOS, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στα πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού, το οποίο δημιούργησε έναν ιδιαίτερα όμορφο συνδυασμό, παντρεύοντας τις γεύσεις με τις ομορφιές του τοπίου.

Το COSMOS συμμετέχει στην κοινοπραξία Athens Day Cruise, που εξυπηρετεί το φημισμένο ιστορικό δρομολόγιο Ύδρα, Πόρος, Αίγινα. Το κρουαζιερόπλοιο COSMOS διατίθεται, επίσης, για κοινωνικές εκδηλώσεις και διαθέτει γευστικές υπηρεσίες ιδιαίτερου υψηλού επιπέδου”.

Διαβάστε επίσης

Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά Ακτοπλοΐα

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κάνει λόγο για συνεχιζόμενη και διογκούμενη αδιέξοδη υποβάθμιση του κλάδου και εξαγγέλλει απεργία για την 1η Μαΐου 2019 και από ώρ...

Ανανέωση του Ακτοπλοϊκού Στόλου με Υβριδικά, LNG και Ηλεκτρικά Πλοία!Ακτοπλοΐα

Την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη των κατάλληλων υποδομών στα λιμάνια, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλοία με εναλλακτικά καύσιμα, επεσήμανε χθες, Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός...

Πώς καθιερώθηκε το απαγορευτικό απόπλου στην Ελλάδα, ο θάλαμος επιχειρήσεων, το όριο 35 ετών στα πλοία και οι εταιρείες λαϊκής βάσης. Όλα έγιναν μετά από ένα τρομερό ναυάγιοΑκτοπλοΐα

8 Δεκεμβρίου 1966. Το πλοίο «Ηράκλειον» θα εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Σούδα των Χανίων στον Πειραιά. Η αναχώρηση καθυστερεί περίπου 20 λεπτά, ώστε να μπει στο γκαράζ του πλοίου...