Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή μουσική παράσταση την Κυριακή, 11 Μαΐου 2025, στον μαγευτικό χώρο του καταστρώματος του πλοίου ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Δ., στον λιμένα Γαλατά. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και χορό, αφιερωμένη στη μητέρα, με την υπογραφή της ταλαντούχας Άννας Μπιθικώτση.
Η εκδήλωση υπόσχεται να συγκινήσει και να ενθουσιάσει, συνδυάζοντας υπέροχες μουσικές ερμηνείες και χορευτικές στιγμές. Μαζί με την Άννα Μπιθικώτση, στη σκηνή θα βρεθούν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Σωτήρης Δογάνης και Κατερίνα Μεγάλου, ενώ το χορευτικό κομμάτι θα πλαισιωθεί από την ομάδα Evla n' Art Tango, που θα προσφέρει μια μαγευτική χορευτική εμπειρία.
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Ημερομηνία: 11 Μαΐου 2025
Τοποθεσία: Κατάστρωμα ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Δ., Λιμένας Γαλατά
Ώρα: 20.00
Συνδιοργάνωση: Κοινοπραξία Πορθμεία Πόρου - Γαλατά και Σύλλογος Γυναικών Τροιζηνίας «Η ΑΙΘΡΑ»
Είσοδος Ελεύθερη
Η εκδήλωση αποτελεί έναν μοναδικό φόρο τιμής στη μητέρα, μέσα από μελωδίες που αγγίζουν την καρδιά και συγκινητικές αφηγήσεις που αναδεικνύουν τον πολύτιμο ρόλο της στη ζωή μας. Το κατάστρωμα του ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Δ., με φόντο το γραφικό λιμάνι του Γαλατά, θα μετατραπεί σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα.
Η βραδιά διοργανώνεται από την Κοινοπραξία Πορθμεία Πόρου - Γαλατά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Τροιζηνίας «Η ΑΙΘΡΑ», δύο φορείς που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στην τοπική κοινότητα. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών που προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή στην περιοχή.