ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία - Μέθανα: Ο Τάσος Μούγιος παρουσίασε τους πρώτους 5 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του 

Τους πρώτους 5 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του "ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ", ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, ο κ. Μούγιος επέλεξε να παρουσιάσει σε μικρά γκρουπ τους συνεργάτες του, ώστε να απολαύσουν την τιμή που τους αξίζει και όχι σε μια απλή λίστα ονομάτων υποψηφίων συμβούλων.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου:
 
Αγαπητοί μου συμπολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την ανακοίνωση του συνδυασμού μας
" ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ " αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία αυτή με πολύ ενθουσιασμό και θέρμη.
Η ανταπόκριση σας είναι συγκινητική, τα λόγια σας μας δίνουν δύναμη. Είναι πολλοί οι φίλοι που έρχονται να πλαισιώσουν ενεργά αυτή την προσπάθεια και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Αυτούς τους φίλους και συνοδοιπόρους.
Θέλω να τους παρουσιάσω με την τιμή που τους αξίζει και όχι σε μια απλή λίστα ονομάτων υποψηφίων συμβούλων.
Να έχουμε το χρόνο να τους γνωρίσουμε καλύτερα, να έχουμε το χρόνο να επικοινωνήσουμε μαζί τους για τα θέματα του τόπου που μας απασχολούν.
Για το λόγο αυτό ξεκινώ σήμερα παρουσιάζοντας με αλφαβητική σειρά πέντε από τους υποψήφιους μας.
Θα συνεχίσω στο επόμενο διάστημα με τακτικές ανακοινώσεις για όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και υποψήφιους με την " ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ "
Μαζί μας λοιπόν θα είναι :
 
ΓΑΛΟΥΝΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Η Χρυσούλα Γαλουντζή είναι Δημοτική Σύμβουλος εκλεγμένη με την Παράταξη του κ. Γιώργου Κεραμίδα και μέλος του Δ.Σ. του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ. Είναι ιδιοκτήτρια γεωργικής εκμετάλλευσης (καλλιέργεια εσπεριδοειδών & παραγωγή ελαιολάδου).Είναι παντρεμένη με τον Γκίκα Σαμπάνη και είναι μητέρα τριών (3) παιδιών. Βασική της επιδίωξη είναι η συστράτευση όλου του έμψυχου δυναμικού της Τροιζηνίας & των Μεθάνων για την Ανάπτυξη της περιοχής μας με δυναμισμό και ομόνοια. Για το λόγο αυτό συμμετέχει στον Συνδυασμό μας.
 
 
 
ΛΕΒΕΙΔΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης Λεβειδιωτης του Δημητρίου και της Κωνσταντίνας γεννήθηκε την 19/10/1978 και είναι: Απόφοιτος ΤΕΛ Γαλατά με ειδικότητα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, απόφοιτος ΤΕΣ Σιβιτανιδείου Σχολής με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Αυτοκινητων.
Το 2004 εργάστηκε ως εποχικός πυροσβέστης, αυτό τον προέτρεψε να ασχοληθεί και να μπει στην σχολή πυροσβεστών το 2009 όπου και αποφοίτησε , έκτοτε υπηρετεί στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Τροιζηνίας. Η επιλογή του να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου μας είναι η αγάπη για την περιοχή που μεγάλωσε και εργάζεται καθώς επίσης η πεποίθηση του για την δυνατότητα ανάπτυξης της περιοχής μέσα από το σύνολο της ομάδας μας.
 
 
 
ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
Ο Ηλίας Μανωλάκος γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1988, στο Μαρούσι. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό του στη Σεισμική Μηχανική και στον Αντισεισμκό Σχεδιασμό Κατασκευών. Ανέκαθεν έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο καταγωγής της μητέρας του Δήμητρας Ι. Σαμπάνη, αποφάσισε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Από το 2015 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στον Γαλατά. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Παπαγιαννοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.
Η πεποίθησή του για την δυνατότητα ανάπτυξης της περιοχής τον ώθησε να συμμετάσχει στον Συνδυασμό μας.
 
 
 
 
ΜΠΟΜΠΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μπομπέτση Μαρία έχει μεγαλώσει στα Μέθανα. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2003 διατηρεί Οικοδιδασκαλείο Φυσικής-Χημειας στα Μέθανα . Έχει εργαστεί στα φροντιστήρια “Πουκαμισάς” κι έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Ύδρα. Είναι μητέρα ενός δωδεκάχρονου αγοριού. Είναι μέλος σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων στα Μέθανα . Η καλή της διάθεση να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου της και με γνώμονα την ανάπτυξη του πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στον Συνδυασμό μας.
 
 
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Ο Σαμπάνης Σωτήρης γεννήθηκε το 1995 στο Μαρούσι και είναι γιος του Δημήτρη Σαμπάνη και της Μαριάννας Μαρίνη. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Γαλατά Τροιζηνίας και πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία. Η αγάπη του για την εκπαίδευση τον οδήγησε στην παρακολούθηση σειράς σεμιναρίων: στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Διαπολιτισμική εκπαίδευση, στην Διδακτική φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου και στις Νέες Τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Κατέχει, επίσης, μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου [Special Education – Joint Degree with the University of Patras]. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα φιλολογικών μαθημάτων από το 2017 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ειδική Παιδαγωγό Αχλάδη Γεωργία και έχουν μια κόρη, την Σοφιάννα. Η απόφασή του να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου, μας τιμά ιδιαίτερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
 

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία - Μέθανα: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Σπύρου Πολλάλη από τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχήςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Θλίψη και πένθος έχει προκαλέσει στις κοινωνίες της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και του Πόρου, ο ξαφνικός θάνατος του Δημάρχου Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη.    Συλλυπητήρια από ...

Μέθανα: Θέλουν να εγκαταστήσουν Θαλάσσιο Πλωτό Φωτοβολταϊκό Σταθμό στο Μεγαλοχώρι (Βαθύ, Καμμένη Χώρα)ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση του δημοτικού συμβούλου Τροιζηνίας - Μεθάνων Σάββα Αθανασίου, αύριο Δευτέρα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων το θέμα: «Γνωμοδ...

Αποκλεισμός από το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας για τον ΑΕΣ Μεθάνων έπειτα από επίθεση φιλάθλου σε διαιτητή ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τον αποκλεισμό για 8 μήνες από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας, επέβαλε η ΕΠΣ Αργολίδας στην ομάδα ΑΕΣ Μεθάνων, ως ποινή για το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης φιλάθλου ...

Ο Γαλατάς έβαλε τα γιορτινά του!ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη, το βράδυ του Σαββάτου, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ηρώων στον Γαλατά, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε ...

Ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων παρέλαβε τροφές για αδέσποτες γάτες και σκύλουςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Από τον Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με την προμήθεια ζωοτροφών για τα αδέσποτα ζώα που φροντίζει ο Σύλλογος Φίλων Αδέσποτων PAWS:   "Ο Δήμος Τ...