ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία: Ξεκινούν σήμερα οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες "Στο Δρόμο του Θησέα"

Μετά την διακοπή της πανδημίας, επιστρέφουν σήμερα οι 5οι Παντροιζηνιακοί αγώνες δρόμου "Στο Δρόμο του Θησέα", στον Γαλατά Τροιζηνίας. 
 
 
Η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά "Οι Φίλοι της Παράδοσης", διοργανώνουν τους 5ους Παντροιζηνιακούς αγώνες, στον Γαλατά, στις 1 & 2 Οκτωβρίου του 2022, επί Δημοσίας οδού με την επωνυμία "Στο δρόμο του Θησέα". Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. 
 
Οι διοργανωτές στο κάλεσμα τους αναφέρουν:
 

"Η Τροιζηνία είναι ένας τόπος με σπάνια φυσική ομορφιά για εξορμήσεις από ανήσυχους φυσιολάτρες, που συνδυάζει βουνά με άγρια ομορφιά και ιδιαίτερο γεωλογικό ενδιαφέρον, βαθύσκια δάση και πανέμορφα φαράγγια.

 

Σε αυτό το πολύμορφο φυσικό περιβάλλον που είναι ο παράδεισος του περιπατητή και του φυσιολάτρη, διοργανώνουμε για 5η χρονιά τους Παντροιζηνιακούς Αγώνες "ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ".

Ένα αγωνιστικό διήμερο το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου του 2022, που θα δώσει τη δυνατότητα στον κάθε αγωνιζόμενο, να αποκτήσει μοναδικές εμπειρίες μαζί με τη χαρά της συμμετοχής του στον αγώνα.

Οι Αθλητικοί Αγώνες είναι πολιτισμός και συμβάλλουν στην Αθλητική καλλιέργεια των παιδιών μας με όλα τα γνωστά οφέλη καθώς και στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Kι ας μην ξεχνάμε ότι: "Νους υγιής εν σώματι υγιεί""

 
Το Σάββατο στο ανοιχτό αμφιθέατρο Γαλατά ( πλησίον Γηπέδου) από τις 13:00μ.μ.έως τις 9:00μ.μ θα λειτουργήσει η Γραμματεία ,μπορείτε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το μπλουζάκι του αγώνα.
Το απόγευμα στις 5μ.μ στο αμφιθέατρο Γαλατά (πλησίον Γηπέδου) πρέπει να είναι όλα τα παιδιά και οι γονείς που θα αγωνιστούν στα 1.000μ Κ15 & Στις Σκυταλοδρομίες 4χ600.
 
 
Το πρόγραμμα των Αγώνων
 

Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τους αθλητές


ΣΑΒΒΑΤΟ  1Η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2022

18.00 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ κ15
ΕΚΚΙΝΗΣΗ απο το ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στο ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά
18.15 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΚΥΤΑΛΗΣ 4x600 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ κ12
ΕΚΚΙΝΗΣΗ απο το ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στο ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά
18.35 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΚΥΤΑΛΗΣ 4x600 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8 ΜΕ 12 ΕΤΩΝ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ απο το ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στο ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά
Α. 19.00 - 19.20: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΗ, ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ NUTRILAB, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Β. 19.20 - 19.45: ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ α. ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ 1000 m, β. ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ 4x600 m. ΚΑΙ γ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ, ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΑΛΑΤΑ.

Γ. ΣΤΙΣ 19.45: ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ PARTY PASTA NIGHT ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


ΚΥΡΙΑΚΗ  2  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2022

08.15 π.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 21.097 ΜΕΤΡΩΝ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ απο την παραλία Καλλονής Τροιζηνίας και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στο κέντρο του Γαλατά
11.00 π.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5000 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ απο το ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στο ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά
Α. 12.05: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΗ, ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ NUTRILAB, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Β. 12.20: ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ α. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.097 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ β. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 5000 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΑΛΑΤΑ.

Στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, οι δρομείς θα κινούνται στην επαρχειακή οδό Καλλονής - Γαλατά, στην δεξιά λωρίδα του δρόμου. Η αριστερή λωρίδα θα είναι ανοικτή. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν κώνοι που θα ορίζουν την διαδρομή, εθελοντές και ποδηλάτες, σε βοήθεια των αθλητών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ


Α/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ  ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
1. ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
2. ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
3. ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ
4. ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ
5. ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 19 ΕΤΩΝ
6. ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 19 ΕΤΩΝ
7. ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Ι) ΑΠΟ 20 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 35 ΕΤΩΝ
8. ΑΓΩΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ι) ΑΠΟ 20 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 35 ΕΤΩΝ
9. ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΙΙ) ΑΠΟ 36 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΕΤΩΝ
10. ΑΓΩΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΙΙ) ΑΠΟ 36 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΕΤΩΝ
11. ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΙΙΙ) ΑΠΟ 51 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ
12. ΑΓΩΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΙΙΙ) ΑΠΟ 51 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

 

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία: Και φέτος εδώ... ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο υγρότοπος της Ψήφτας Τροιζηνίας, "στολίστηκε" με την παρουσία σμήνους Φλαμίνγκο. Κάθε φθινόπωρο, τα πανέμορφα αποδημητικά πουλιά επισκέπτονται το...

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Σε παιδικό σταθμό μετατρέπεται το δημοτικό σχολείο του Αγ. Γεωργίου ΤΡΟΙΖΗΝΑ

O Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:    "Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης ΝΟΜΙΜΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ...

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της οδού Καλλονής - Χώριζας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων με απόφασή του (αρ. πρωτ.: 4131/29-09-2022) ενέκρινε την πρόταση του Δήμου Τροιζηνίας...

Σάββας Αθανασίου: Υδροπτέρυγο κάθε Παρασκευή για Μέθανα από τον Οκτώβριο - Επιστολές προς Κατσαφάδο και Attica GroupΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση του δημοτικού συμβούλου Τροιζηνίας - Μεθάνων Σάββα Αθανασίου, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή θα ξεκινήσει το δρομολόγιο του υδροπτερύγου της ...

Ποδηλασία: Στην Τροιζηνία και τα Μέθανα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2022 - Δείτε το πρόγραμμα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και του Α.Ο. ‘’ΘΗΣΕΑΣ’’, διοργανώνουν στις 24 και 25 Σ...

Τροιζηνία: Με πολύ μεγάλα ονόματα θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοί αγώνεςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με την παρουσία πολύ μεγάλων ονομάτων θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοι αγώνες, της 1ης 2ας Οκτωβρίου. Ένας Ημιμαραθώνιος , που μετρήθηκε επίσημα φέτος και μπορεί πλέον, να θεωρ...